Szia Ani!
Az alábbi e-mail címen megtalálos a fenti kérsédekkel kapcsolatosan a választ, a gyakori kérdéseknél a jegyzőkönyv-vet letöltheted. Ha kéred én is el tudom küldeni. A nyomtastványboltban nem ismerik, legalább is amiket én kérdeztewm meg.
http://www.fvf.hu/portal/hasznos/gyikrovat
üdvözlettel: Himmer
Szia Ani!
Az alábbi e-mail címen megtalálos a fenti kérsédekkel kapcsolatosan a választ, a gyakori kérdéseknél a jegyzőkönyv-vet letöltheted. Ha kéred én is el tudom küldeni. A nyomtastványboltban nem ismerik, legalább is amiket én kérdeztewm meg.
http://www.fvf.hu/portal/hasznos/gyikrovat
üdvözlettel: Himmer
Fogyasztó neve: | Fogyasztó címe: |
A fogyasztási cikk azonosító adatai,megnevezése: | |
A fogyasztási cikk vételára: | |
A vásárlás időpontja: | |
A hiba bejelentésének időpontja: | |
A hiba leírása:……………………………………………………………..…………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………….……………………………… | |
A fogyasztó által érvényesíteni kívánt igény:* | |
A kifogás rendezésének módja: | |
Ha a kifogás rendezésének módja eltér a fogyasztó igényétől, akkor ennek indoklása:Ha a forgalmazó a bejelentéskor a fogyasztóigényének teljesíthetőségéről nem tudni nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb 3 munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót. Nyilatkozata e jegyzőkönyvmellékletét képezi. |
Fogyasztó neve: | Fogyasztó címe: |
A fogyasztási cikk azonosító adatai,megnevezése: | |
A fogyasztási cikk vételára: | |
A vásárlás időpontja: | |
A hiba bejelentésének időpontja: | |
A hiba leírása:……………………………………………………………..…………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………….……………………………… | |
A fogyasztó által érvényesíteni kívánt igény:* | |
A kifogás rendezésének módja: | |
Ha a kifogás rendezésének módja eltér a fogyasztó igényétől, akkor ennek indoklása:Ha a forgalmazó a bejelentéskor a fogyasztóigényének teljesíthetőségéről nem tudni nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb 3 munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót. Nyilatkozata e jegyzőkönyvmellékletét képezi. |
Sziasztok!
Vagyis a lényeg az, hogy a vásárlók könyve mellett mindenkinek kell legyen ebből a jegyzőkönyvből 1 pld., hogy ha szükség van rá, kitölthesse?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég