Adófórum

Adózási és számviteli információk

Adategyeztetésre

Ellenőrzés

Adategyeztetésre

HozzászólásSzerző: HANGA » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

hivnak  az  szja  bevallás  0653  miatt. Nem idéz, behiv  tértivevényesen az APEH.  Kéri  vigyem  be  az igazolásokat, amit  felhasználtam  a  kitöltésnél.  Ez  nekem  fél  nap és minimum 5000 Ft  költség. Ugy döntöttem  beküldöm nekik  postán  a másolatot,  vagy  lefaxolom,  hogy  tudjanak egyeztetni.  A  81-88  sorban  levő  adókedvezmény  3829 Ft, amit  kértem  a magánnyugdijpénztának átutalni,  ennyi volt a lehetőség,  a  kedvezmény  cc  12000 Ft  lett  volna.  Elmarasztalható  vagyok  valamiért   ha nem megyek be. 
HANGA

Adategyeztetésre

HozzászólásSzerző: aniko.varga2006 » csüt. júl. 12, 2007 6:48 am

Felhívnám az ügyintézőt és megpróbálnám telefonon elintézni, vagy legalább megfelelő időpontban megegyezni.
aniko.varga2006

Adategyeztetésre

HozzászólásSzerző: kutacska » csüt. júl. 12, 2007 7:08 am

Szia! Néhány évvel ezelőtt hasonló ellenőrzésem volt nekem is, telefonon egyeztettünk, és postán beküldhettem nekik mindent, a határozattal együtt vissza is küldték, jegyzék kíséretében. Szerintem beszéld meg vele telefonon, és akkor később sem lehet semmi gond. Üdv: Zsuzsa
kutacska

Adategyeztetésre

HozzászólásSzerző: valterjozsefne » csüt. júl. 12, 2007 9:55 am

Szia! Felhívnám én is az ügyintézőt aki a levélen szerepel, előfordulhat, hogy így is el lehet inténi, egy levéllel. Mária
valterjozsefne

Adategyeztetésre

HozzászólásSzerző: Rozalinda » csüt. aug. 23, 2007 12:17 pm

Küldbe  levél kiséretében,  fax  nem jó,  mert eredeti  aláirás  kell  a  beadványodra.  Mifelénk  elfogadja  az  APEH.  Elmarasztalásnak  akkor  van  helye, ha  nem müködsz  együtt.  Ez  a  levél  érdemi  válasz. A  személyes  hibajavitás,  konzultáció  az  ügyintézővel   csak  egy  lehetőség, amit  az  előzékeny  APEH  felkinál.  Mi  felénk  nagyon  sokan  vannak  az  ügyfélfogadáson,  majdhogynem jóbb  néven  veszik  ha  levelezünk.  Nem  terheljük  az  ügyfélfogdást.  Főleg  mostanság  amikor rengeteg  a  hiba.... 
Rozalinda

Vissza: Ellenőrzés