Üdv Mindenkinek!
legyetek szivesek segíteni, hogy egy kft-nél a telephely változást milyen nyomtatványon lehet bejelenteni. A 08T201T -én próbáltam de az ilyen rublikát/hú de ronda szó/ nemtartalmaz.
köszönöm előre is
sedoma
Üdv Mindenkinek!
legyetek szivesek segíteni, hogy egy kft-nél a telephely változást milyen nyomtatványon lehet bejelenteni. A 08T201T -én próbáltam de az ilyen rublikát/hú de ronda szó/ nemtartalmaz.
köszönöm előre is
sedoma
Szia!
A telephely változtatáshoz társ.szerz.módosítás szükséges tudtommal, és a cégbíróság jelenti át az APEH-nek, a változásbejelentőn ezt nem tudod megtenni. Üdv:Nelly
Szia Sedoma!
Már tavaly sem volt rublika a telephely változás bejelentésének. Valószínűleg ezt is a cégbíróság jelenti hivatalból, azért nem kell külön nekünk. Egyébként annyiból jó ez a be/változásjelentő nyomtatvány, hogy az ember látja rajta, mi az amit neki kell bejelenteni, mi az amit nem. (de az önkormányzatnak ettől függetlenül el kell küldeni.)
Üdv. Kata
Szia!
Az APEH-hoz a Cégbíróság jelenti a változásbejegyzéssel egyidejűleg. Az összes többi helyre (pl. önkormányzat, Posta, stb.) nektek kell intézni.
Üdv: Böbe
Sziasztok!
Eddig köszönöm a válaszokat, Az az igazság, hogy mióta letudjuk kérni a törzsadatokat/ én is ebből láttam/, hogy az előző könyvelő, vagy akárki, rossz telephely címet írt be. Most tulajdonos változás volt, társasági szerződéssel, én szóltam az ügyvédnek , hogy ezt is írják be/ tehát a telephely jó címét/
A régebbi cégbejegyzési kérelemnek sem találtam ilyen pontját .
A cégbírósági bejegyzés /mai 02.25 / dátumú /céginformációban néztem meg/, az APEH-nél még semmi változás nincs. /még a tulajdonosban sem/
Talán túl korán néztem meg a törzsben?
sedoma
Szia sedoma!
Mióta az egyablakos rendszer van ezeket az információkat nem kell jelenteni az apeh felé. De azért az helyi adóhatóság felé igen. Ennyi maradt nekünk. Már a bankot sem kell szerencsére.
egyébként www.e-cegjegyzek.hu -ingyenes és minden fent van, hét elején frissítik. ÉN IMÁDOM:)!
Ibolya
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 53 vendég