Sziasztok!
Telepítette már valaki ezt az abevjava-t? Mi akar ez lenni? Azt írja, hogy csak a 0753-ashoz kell.
Köszönettel: Mari
Sziasztok!
Telepítette már valaki ezt az abevjava-t? Mi akar ez lenni? Azt írja, hogy csak a 0753-ashoz kell.
Köszönettel: Mari
Én az előbb! De szerintem nekünk, akik elektronikusan vallunk be - eddig is volt JAVA-nk, csak nem biztos, hogy ez a változat.
Letöltöttem a 0753-at is, de még nem néztem bele. Állítólag annek a JAVA-nak a letöltésével a bevallások egyes sorainál megjeleníthető egy kattintással a sorra vonatkozó kitöltési tájékoztatás, tehát nem kell magunk mellé rakni a kinyomtatott útmutató feltétlen és oda vissza lapozgatni, elég nagyjából belenézni, s aztán az esetleges tájékoztató segítség egy kattintással fel jön majd ---- vagy nem.
Köszi Melcsi!
Éppen emiatt rémültem meg, hogy már van JAVA a gépen, s ha most ezt letöltöm, nem kavar-e be a 12-én esedékes járulékbevallások küldésénél. Nálam most sem működik az EBEV, egész délután küzdöttem vele.
Üdv. Mari
Nekem az előbb sikerült működésbe hozni - bár ne tettem volna.
Lehet, hogy én vagyok béna, de szerintem szörnyű. Zsuzsa
Ani!
Ettől tartottam én is, de már megállapítottuk, hogy a mi korosztályunk nem ezen nőtt fel. Még jó, hogy nem kezdtem hozzá. Üdv.
Zsuzsa!
Neked az EBEV működött, vagy már az új abevjavára gondolsz, hogy szörnyű?
Szia Napraforgó!
A 0753-ashoz felraktak egy "abevjava install" nevezetű telepítő programot. Üdv.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég