Sziasztok!
ÖRÜLJÜNK! Az új 08-as kitöltési útmutatója csak 118 oldal !!!!!!!!!!! Üdv:Napraforgó
Sziasztok!
ÖRÜLJÜNK! Az új 08-as kitöltési útmutatója csak 118 oldal !!!!!!!!!!! Üdv:Napraforgó
Én nagyon örülök. Nem látod??????)))))))
DE mi lesz a csökkenéssel, oldalszám csökkenés, bevallás szám csökkenés, stb. Ezt hirdette ki a miniszter, nem de.
Biztos az utimuti terjedelmét a kért adat mennyiség határozza meg. Már letöltöttem. DE csak olvasok, olvasok, olvasok + szöveget értelmezek, akkor mikor fogok dolgozni.
Hát az egyik szemem sir, a másik meg nevet.
Szia! DEHOGYNEMLÁTOM!
Az jutott esezmbe, hogy fel kellene osztanunk a kitöltési útmutatót az itt a fórumon rendszeresen résztvevők között, és így lehet hogy fejenként csak 10 oldal jutna 1-re. És ha valakinek problémája van az értelmezéssel, akkor csak szólunk, hogy 1-ESKE vagy 15-ÖSKE légyszi válaszolj! No meg MINISZTERURACSKA hol is van a csökkentés? (azért az állami fejesek leszámolhatnák a dolgokat, mielőtt nyilatkoznak!) Üdv.
Szia Napraforgó! Itt válaszolok a kérdésedre!!!!!
Új Kormányrendelet határozza meg a gázolaj jöv.adó visszatéritést. MK-ban már megjelent. 2008-ban minden másképp lesz.
Csak a kicsiknek töltötte a Falugazdász. A nagyok, mint Mi is magunk töltöttük, és már 2007-ben is elektronikusan küldtük. Csak az igazolásokat irta alá a Falugazdász.
Nos évente háromszor igényelhető 2008-ban. Szarvasmarhára nem jár, csak a növénytermesztésre. Ott viszont egységesen 97 liter hektáranként, müvelési ágtól függetlenül. Tehát szántóra, gyepre és gyümölcsösre egységesen 97 liter.
Szia!
Az alkalmi munkavállalóval kapcsolatos közteherjegyről való bevallást a 14-es lapra tették. Talán emlékszel rá, témáztuk az alk.munkavállalói könyvet, hogy rebesgetik a megszünését, akkor talán rémhír volt. Egyébként egyetértek az ötleteddel, osszuk fel a kitöltési útmutatót, mindenki egy-egy oldalt betanul. És ez nem is Áprilisi tréfa, hanem Szilveszteri. További szép napot. Marcsi
Szia! Arról olvastam az AM könyvesek bejeletésével kapcsolatosan, hogy csak annak kell bejelenteni, akinek van más járulékfizetéssel kapcsolatos jelenteni valója, Ha csak AM könyvese van, akkor nem. De még ez sem biztos...
Szép napot és Boldog Új Évet Neked és a többi Kedves Fótumozónak is!!! Napraforgó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég