Sziasztok!
Ismét nagy gondban vagyok! Az első negyedév végén felhívtam az APEH-ot, hogy kötelezett-e a cégem negyedévente beadni a 0701-es bevallást. Az adószámom alapján megnézte az ügyintéző és azt monda, hogy éves bavalló a cégem az egyéb adókban. De viszont felhívta a figyelmem, hogy július 20.-ig viszont majd be kell adnom a bevallást!
De viszont negyedéves a bontása a nyomtatványnak! Hogy adom be éves bevallóként 2007.01.01.-2007.06.30-as bevallási időszak megjelölésével!
Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak! Tavaj egyszerű volt a dolog, mert a 0619-est kellett félévkor beadni, és utána évvégén a 0603-ast. De idén nincs 19-es és így csak azt a módszert tudom választani, hogy beikszelem a 0701-esen, hogy éves bevalló vagyok. Majd bevallási időszaknak a 01.01-06.30 intervallumot írom be. Az első lapra teszek egy "nullát" és a 09-es lapon kitöltőm az első negyedévre is a szakképzésit, meg az április 1. utánra vonatkozót is!
Ez viszont nem biztos, hogy jó!
Nagyon fontos lenne, hogy segítsetek! És légyszi részletesen írjátok le, hogy mi a teendőm!
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv: Györgyi