Segítséget szeretnék kérni abban, hogy az alábbi bevallások pótlását mely nyomtatványokon tudom megtenni. (megjegyzem, hogy a betéti társaság előző könyvelője miatt kell a bevallásokat pótolni, nem az én hibám a hiányosság). Mivel azonban kényszervégelszámolják a céget, ezért az adóhatóság ellenőrzése előtt szeretném benyújtani a bevallásokat, az esetleges szankciók elkerülése illetőleg mérséklése végett.
Beadandó bevallások:
2006.
0603 nullásan
0629
0665 negyedéves áfa, utolsó negyedév (még nem évült el áfa tekintetében) csak átvihető követelés változna, de nem tudom az előzményt, mert nincs sajnos semmiféle papírom, bevallásom róla! mivel azonban a 2005-ös év már elévült, ezért úgy gondoltam, hogy az átvihető követelés összegét módosítanám csak.
06084 nullásan
_________________________________________________________________________________
2007.
0703 nullásan
0765 önellenőrzések
0729
_________________________________________________________________________________
2008.
0801 nullásan
0865 önellenőrzés
0829
0808 tudom, hogy itt választható volt, hogy ha egyszer már küldte nullásan, akkor végig küldeni kellett
a többi évet már tudom, de kérem, hogy ugyanilyen bontásban írjátok le, hogy megfelelő útmutatás legyen a számomra. Köszönöm szépen.