Adófórum

Adózási és számviteli információk

06084 bevallás helyesbítése

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: lavina » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Szervusztok!

Egy 0684-es bevallást kellene helyesbítenem, két személy tartozik hozzá. Az egyik emberkénél véletlenül heti 36 órát írtam a a heti 30 óra helyett a 184. sorba semmi más nem változna. Csináltam róla másolatot, kijavítottam, megjelöltem, hogy helyesbítés. A másik személlyel kell valamit csinálni? Illetve az A-s nyomtatványnál  nem tudom, hogy a havi értékaadatokkal mit kell csinálni. Szívem szerint csak a helyesbített emberke M-s lapját és az A lapot küldeném ( helyesbítésként)  értékadatok nélkül. Jól gondolom szerintetek? 

lavina

HozzászólásSzerző: Napraforgó » kedd ápr. 17, 2007 6:44 pm

Szia Lavina! Most csak egy gyors segítség. Korábban foglalkoztunk ezzel a témával, bemásolom neked az egyiket, itt keress továáb, biztosan megtalálod a neked megfelelő választ.

Napraforgó

HozzászólásSzerző: kohnmari » kedd ápr. 17, 2007 7:11 pm

Szia Lavina!

Szerintem helyesbítésnél csak az adott dolgozó M lapját kell kitölteni és összerendelni az A-val. ("Javitásnál" kell az összes bevallást megismételni.) Úgy gondolom, hogy helyesbítés esetén az adott dolgozóra vonatkozóan minden adatot lecserélnek, ezért - ha csak a heti munkaidőt töltöd ki - nem fogják tudni értelmezni. Legalábbis én így gondolom. Üdv. Mari

kohnmari

HozzászólásSzerző: gerine » kedd ápr. 17, 2007 8:25 pm

Sziasztok. Kohnmarinak igaza van, csak annak az egy alkalmazottnak kell az M-esét küldeni, akit helyesbítesz, de neki minden adatát újra be kell írni. Hozzárendeled az A-hoz, és ők újradolgozzák azt az egy alkalmazottat.Üdv.Geriné

gerine

HozzászólásSzerző: merczel » szomb. ápr. 21, 2007 2:17 pm

Szisztok!

Én itt nálatok új vagyok, tudnátok nekem is segíteni?

Helyesbíteni szeretnék én is 06084-08M lajpát adó nem változik csak 1 sorból kimaradt az adat.

Lejavítottam és ha hozzárendelem az A-hoz nem engedi a helyesbítést bejelölni, ha nem rendelem hozzá akkor engedi a helyesbítést bejelölni, de nem engedi hozzárendelni az M-et.

Ti ezt hogy csináltátok?

üdv Kriszta

merczel

HozzászólásSzerző: gerine » hétf. ápr. 23, 2007 6:43 am

Szia Kriszta. Igen, csak gondolom elfelejtetted az M-en is bejelölni a helyesbítést, és azért nem engedi. Próbáldígy újra és menni fog. Geriné
gerine

Vissza: Adatszolgáltatás