Sziasztok!
A 1041-en kijelentettem egy dolgozót, akinek mégsem szűnt meg a munkaviszonya.
Hogy lehet ezt helyretenni ?
Sziasztok!
A 1041-en kijelentettem egy dolgozót, akinek mégsem szűnt meg a munkaviszonya.
Hogy lehet ezt helyretenni ?
Szia Kriszta !
Beadod ismét a 10T1041-et helyesbítés jelöléssel.
Az "A" oszlopba az összes korábbi adatot (jogviszony végét is) beírod, "B" oszlopba pedig szintén az összeset írod, DE a jogviszony vége rovatot üresen hagyod.
Móni
Köszönöm a válaszokat.
Kitöltöttem úgy, ahogy formel1 írta, és nem jelez hibát. De nem mertem még elküldeni.
Györgyi, milyen indokkal dobták vissza? mert én is úgy gondolom, hogy formeli1 szerinti a járható út.
Arra én is gondoltam, hogy ugyan azzal a nappal vissza is jelentem, de akkor meg attól félek az lesz a gond, hogy 12.06-ával jelentem vissza 12.08-án ??? a mínusz egy napra gondolok
Én 12.03-án küldtem el, úgy ahogy a 1. hozzászólásban leírtam.
Eddig nem jött rá hibaüzenet.
Egyébként a kitöltési útmutató alapján jutottam erre a következtetésre:
"szíveskedjen a korábbi adtok megadására szolgáló "A" oszlopban ugyanazokat az adatokat beírni, mint amelyeket z Ön korábbi, javítandó bejelentése tartalmazott. ..... Ezt követően a "B" oszlopban valamennyi rovatot (amely az "A" oszlopban is kitöltött) ki kell töltenie.... ... ", amit helyesbíteni kíván, szíveskedejne olyan adattartalommal kitölteni, amelyre a korábban bejelentett adatokat változtatni kívánja."
Tehát ha a jogviszony vége "nem jött létre", akkor úgy változtatom, hogy üresen hagyom.
Üdv.
Móni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég