Egyik alapítványom kapott felhívást, hogy nem adta be a 0901-es bevallást. Pótoltam.
A társaságok, egyéniek nem kapnak ilyet, ha mégsem megy be a bevallás?
Enci
Egyik alapítványom kapott felhívást, hogy nem adta be a 0901-es bevallást. Pótoltam.
A társaságok, egyéniek nem kapnak ilyet, ha mégsem megy be a bevallás?
Enci
De igen, ha nem ment nyilatkozat 0-ás bevallásra.
Márti
Szerintem mindig küldenek először felszólítást a pótlásra, csak a vállalkozók nem foglalkoznak vele.
Kérdezd meg az APEH-ot, hogy küldtek-e a vállalkozónak.
Márti
Ma megkérdeztem, és az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy nem ment ilyen irányú felszólítás a váll.részére. Szóval bukta. Enci
Sziasztok!
Én ma kaptam hasonló levelet, ugyanígy 60 eft-ra. 2 levelet küldtek az ügyfélkapun keresztül, de ezt nem szoktam állandóan nézni őszintén szólva. Postai levél biztos hogy nem volt a Bt-nek. Nekem, könyvelőnek jött a bírság, de semmi felszólítás előtte.
Fellebbezni érdemes lehet? Tény, most először hibáztam, de soha, semmilyen mulasztásom nem volt, hihetetlen, hogy megtalálják a "kicsiket", ahelyett, hogy a több milliós tartozókat üldöznék.
Timi
Én sem szoktam nézni az ügyfélkapus leveleket, de hetente azért mindig megnézem, hogy hátha.. . De nem emlékszem, hogy kaptam volna az ügyfélkapun kereszül ilyen irányút.
Beszéltem az ügyintéző hölggyel, azt mondta, hogy ha van olyan körülmény amit esetleg tudnának méltányolni akkor lehet róla szó, de sajnos az elfelejtettem az nem tartozik közéjük, az sem, hogy ez az első. Részletfizetést lehet rá kérni. De próba szerencse. Lenyeltem.
Enci
Javaslom, hogy nézd át a 0901-eseket, hogy megvan-e mindenkinek, vagy nyilatkoztál-e 09NY-en, ugyanis én is úgy gondoltam, hogy elment a 09Ny mindenkinek, hogy nem kell 0901 és a többi, de találtam akinek se az Ny se a bevallás nem ment be. Pótoltam óket, azóta még nem jött semmi.
Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 47 vendég