Adófórum

Adózási és számviteli információk

Mokka segítség

Adatszolgáltatás

Mokka segítség

HozzászólásSzerző: mokuslekvar » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Segítsetek légyszives, nem tudom leadni a beszámolómat. már régen megkaptam a közzétételi díj befizetéséről szóló igazolást, többször láttam is már,  a mokka segítségével. Most akarom leadni a beszámolómat és nem tudom megnyitni mert azt írja ki hogy:

Regisztrálatlan verzió kipróbálási ideje lejárt. Futtatható napok száma lejárt. Kérjük regisztrálja a terméket a beállítások menüpont regisztráció menüparancsával. Státuszinformáció: 10007

Aki került már ezzel a problémával szembe legyen szíves segíteni.  Frissítettem már a mokka programot, de nem tudom megnyitni ígyse az igazolást.

köszönöm mindenkinek 

mokuslekvar

Mokka segítség

HozzászólásSzerző: stamasi » vas. máj. 30, 2010 2:25 pm

Szia!

Regisztrálni kell, ahogy írja a beállítások menüpont alatt. Küldenek egy regisztrációs kódot és újra működik. Ha most megcsinálod, nem biztos, hogy holnapig megjön a kód.

De az idő rövidsége miatt, én azt javaslom neked, hogy ne foglalkozz most ezzel.

A megküldött befizetés igazolást mentsd el másként és csatold a beszámolóhoz. Ennyi.

Nem kell megnyitni, hanem másik egér gombbal katt, és mentés másként, belemented abba a mappába, ahol sorakoznak a "többiek" (mérleg, eredmény,kieg.határozat) küldésre várva.

Üdv.: Szilvi

stamasi

Mokka segítség

HozzászólásSzerző: Zskovács » vas. máj. 30, 2010 2:35 pm

Mókuslekvár! (milyen aranyos név :-)

Miért akarod megnyitni? Ha tudod, hogy kinek a beszámolójához kapcsolódik a dossziéfájl, akkor csak mentsd el egy könyvtárba a kieg.melléklettel és a taggyűlési jegyzőkönyvvel együtt és amikor a csatolmányok kezelését indítod el, akkor a MÁK igazolást emeled be először, majd a dokumetumokat.

A dokumentumokat pdf-be formázva a könyvtárba lementettük, a progi annyira "ügyes", hogy a MÁK igazolás után, mikor a dokumentumokat választjuk, visszamegy a könyvtába és már csak be kell emelni a mérleghez.

Persze feltételezem, hogy a 16 jegyű kódot kinyomtattad mikor megérkezett, hogy egyeztetni tudd, kihez tartozik. Mi a mokkával egyet ellenőriztünk csak, a többit érintetlenül emeltük be, a megfelelő cég mérlegébe, mind hibátlanul ment el így is.

Mikor a Mokkával meg akartuk nézni egy másikat, valami hasonló üzi jött, így nem foglalkoztunk vele, hanem csak "érintetlenül" csatoltuk.

Remélehetőleg más problémája nincs a dossziéfájlnak, én csak a saját tapasztalatunkat írtam le.

Üdv.

Zsuzsa

Zskovács

Mokka segítség

HozzászólásSzerző: Bakosné » vas. máj. 30, 2010 6:23 pm

Én is csak véletlenül nyitottam meg egyet, a többit bontatlanul csatoltam.

Üdv. Márti

Bakosné

Vissza: Adatszolgáltatás