Sziasztok,
elektronikusan szeretném küldeni a 2009 évi beszámolót egy bt nek ami nulla eredményt produkált 2009 ben. Kell Kieg mellékletet is készíteni?
Előre is köszönöm a gyors válaszokat.
Üdvözlettel: Éva
Sziasztok,
elektronikusan szeretném küldeni a 2009 évi beszámolót egy bt nek ami nulla eredményt produkált 2009 ben. Kell Kieg mellékletet is készíteni?
Előre is köszönöm a gyors válaszokat.
Üdvözlettel: Éva
Szia Éva ! A nulla eredmény az egy nagyon jó eredmény... nálam a zöme milliós veszteségeket produkált.
Kell a kiegészítő melléklet is küldeni , hacsak nem jogosult a Bt. a sajátos egyszerűsített beszámoló készítésre, ahol a beszámolónak nem kelléke a szöveges kieg.melléklet. (Sztv.9.§.(6), (7).
Sztv. 98/A §.
Üdv.
Szia!
Az eredmény nagyságától függetlenül kell a kieg. melléklet, a tagok gyűlésének határozata is (ill. könyvvizsgálói jelentés is, ha kötelezett könyvvizsgálatra a társaság) a tárgyévi beszámolóhoz. Kivéve ha a társaság jogosult sajátos beszámoló benyújtására.
P.Zsuzsa
Szia Zsuzsa,
köszönöm a választ. Eddigi évek során én nem csatoltam a Kieg mellékletet... :(
Tudnátok abban segíteni, hogy egy nagyon egyszerű mintát küldtök nekem amit gyorsan össze tudnék állítani? A Bt nem végez aktív tevékenységet.
Nagyon köszönöm a gyors választ.
Üdvözlettel:
Éva
Szia Melinda,
köszönöm a gyors választ. Hozzád is intézeném akkor a kérésemet amit már Zsuzsának megírtam.
Köszönöm előre is a gyors választ.
Üdvözlettel:
Éva
Pár perc múlva küldöm
Györgyi
Küldeném, ha tudnám az email címed.
Györgyi
Én is szeretnék egy egyszerü kieg.mellékletet kérni,ha lehet
köszönöm!
heskkukacpr.hu
Szia Györgyi!
Küldjél nekem is légyszíves: gasparekkukacinvitelponthu