Szia !
Megitélésem szerin vagy az
kell átadni az alkalmi munkavállalónak. Két példányban készül. az egyik a munkaadóé, a másik az AM. munkavállalóé. Ezen a a szerződésen minden olyan adat szerepel ami a bejelentéshez szükséges.
A bér összege is szerepel.. és a szerződést mindkét fél aláirja.. tehát ugyis tekinthető mint bér kifizetési okmány.
A munkát adó legfejjebb egy záradékkal megerősitheti hogy a munkavállaó a bért felvette és elismeri. Ez akiegészités nincs a mintán..de lehet bőviteni.. ha több info szerepel rajta az sesem lehet probléma.
2009. december 17. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egyszerűsített foglalkoztatási jelenléti ív minta - 2010 |
Láttam, hogy a másik kérdésnél megválaszolta a kérdésemet aki hallgatta az online előadást, vagyis hogy bruttó bér kell írni a jelenlétire. Akkor evvel már okosodtam, köszönöm a segítséged!
Sehonnan nem tudja.... Ezért kérdeztem én is, hogy bruttó vagy nettót kell -e írni rá, azt mondták ma egy online előadáson (legalábbis itt a forumon ezt olvastam), hogy bruttót kell ráírni... Én holnap bruttóval küldöm a jelenléti ívet a munkaügyi hivatalba az AM-val! (mert állítólag három munkanapon belül ezt le kell adnia a hivatalban) A bérszámításra meg azt olvastam itt, hogy "úgy mint az alkalmazottnál".... vagyis ezt sajna nem tudom pontosan... Majdcsak valaki pontos leírást tud adni nekünk.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég