Sziasztok!
Az egyik dolgozó július 1-től magánnyugdíjpénztárat váltott.
Ezt a változást be kell jelenteni a 09T1041-en? vagy elég lesz a 0908-on jelenteni?
Köszönöm szépen
Sziasztok!
Az egyik dolgozó július 1-től magánnyugdíjpénztárat váltott.
Ezt a változást be kell jelenteni a 09T1041-en? vagy elég lesz a 0908-on jelenteni?
Köszönöm szépen
Köszi szépen. Én is úgy gondoltam, hogy küldenni kell, csak picit kicsúsztam a 15 napból, mivel ma hozta a dolgozó tudomásomra. remélem nem lesz gond a késői jelentés miatt. Minden esetre írattam egy nyilatkozatot a dolgozóval, hogy ma hozta a tudomásomra.
Még annyi, hogy szerinted úgy jó, hogy az összes eredetileg -belépéskor- a B-be írt adatát áthozom az A-ba, és a B-be beírom az Új mnyp. kódját, és a 11/B-be a Változás hatálydátumát?
Ja, és az 1-be "V".
Először próbáltam, hogy csak a régi mnypénztárat teszem át az "A"ba, és az újat beírom a B-be, DE úgy számtalan hibát jelzett.
Köszi ha még erre válaszolsz.
Én is késve kaptam a változást, eddig nincs semmi hírem, sőt önellenőriznem is kellett, én is aláírattam a vállalkozóval, ha probléma lenne, ne az én saram legyen.
Kitöltés: adatbejelentés jellege V
A oszlop 3. 5. 6. 7. 8. sor tehát az eredeti adatok; B oszlopba csak a változást kell jelölni így a 8. és 11. sort jelöltem. Mária
Köszönöm szépen, akkor egyformán töltöttük ki. Azért jó egy kis megerősítés. Már repítem IS....
köszike
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég