Adófórum

Adózási és számviteli információk

Kontroll adatszolgáltatás valamiért nem működik

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: reni78 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok, légyszi segítsetek, mert már a hajamat tépem. Informatikai képességeim kimondottan jók, mégsem megy ez a k................ kontroll adatszolgáltatás. Létrehoztam a fájlt, belemegyek a kontroll adatzolgáltatásba, kiválasztom, az input könyvtárat, melyben benne van a fájlom, és bármit csinálok, egy gombom aktív, a lemez átmásolás. Semmi más. Ha ezt megnyomom, azt írja, hogy a beállított inputon nincs átmásolni való fájl.

Mit csináljak? Volt valakinek hasonló baja? Már 22-szer elolvastam az útmutatót, mindent úgy csináltam ahogy ír, de nem jutok el az ellenőrzésig.

Köszi előre is : Reni 

reni78

HozzászólásSzerző: apóca » hétf. máj. 11, 2009 6:18 pm

Igen, nekem is ez a bajom. Időnként neki megyek, aztán abbahagyom. Talán, egyszer majd sikerül.
apóca

HozzászólásSzerző: frivi » kedd máj. 12, 2009 8:34 am

Ha jól emlékszem, ez akkor van, amikor a program még nem alkalmas a bevallás elkészítésére!

Apeh: kontroll adatszolgáltatás elkészítésének lépései

FrKati

frivi

HozzászólásSzerző: margo58 » kedd máj. 12, 2009 8:37 am

szia! Próbáld meg az adószámot kötőjel nélkül talánúgy megtaláljaaz ellenőrizni valót. Üdv. Margó
margo58

HozzászólásSzerző: reni78 » szer. máj. 13, 2009 6:29 am

Tegnap eszembe jutott hogy az egyik cégnél csináltam januárban már egy kontroll adatszolgáltatást az üdülési csekkekkel kapcsolatban. És akkor műkdöött. Ezért ott kipróbáltam az M29-et, de az továbbra sem, a másik meg igen.

Felhívtam az APEH-ot az előbb, azt mondták hogy még nem készültek el a programmal, az M29-re még nincs kontroll, kb május közepén várható.  (már az van, nem?) Úgyhogy nem mi vagyunk a bénák. De ha legalább feltettek volna róla egy mondatot, hogy idióták, ne bajlódjatok, akkor az elvesztegetett 2 órám alatt másik 128 dolgot tudtam volna megcsinálni. :(

Reni 

reni78

HozzászólásSzerző: apóca » szer. máj. 13, 2009 10:30 am

Keves Reni!

Köszönöm a tájékoztatást. Egy 08M29-t elküldtem sima bevallásként és befogadták. Egy másikat küldtem pár nap múlva ugyanúgy, azt visszautasították. Tegnap újra elküldtem sima bevallásként, befogadták, de még nem néztem meg, hogy visszautasították-e.

apóca

HozzászólásSzerző: turcsanyine1 » pén. máj. 29, 2009 7:41 am

Kedves Reni em vagy egyedűl, én is felhívtam aZ APEH-ot május 20-án, de ma visszahívtak igéretükhöz hiven, hiszen junius 10-ig kell beküldeni. Azt mondták, hogy mükődik-e már mert frissitették, én montam, hogy most bajlodom az államkincstár utalvánnyal. Rendesek voltak és azt mondták, hogy szerdán, vagy csütörtökön ismét visszahívnak. Ha addig nem boldogulsz az új verzióval sem, akkor segítek. Üdv. Maja
turcsanyine1

Vissza: Adatszolgáltatás