Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az Apeh honlapon március 25-i határidőnek előírva a 09T201T és az egyéni vállalkozók adatmódosítása? A TEÁOR-t már le kellett adnunk.
Köszönöm, Kata
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az Apeh honlapon március 25-i határidőnek előírva a 09T201T és az egyéni vállalkozók adatmódosítása? A TEÁOR-t már le kellett adnunk.
Köszönöm, Kata
Szia Kata!
A bölcsek köve nélkül, csak gondolom: a gyógyszerforgalmazókra vonatkozik, mivel a 851 is ehhez a tevékenységhez kapcsolódik. Ez csak egy sejtés- ettől még lehet valamiről lemaradtunk, túl gyors a vonat és nem tudunk már mindenre felszállni.
Üdv. Jutka
Sziasztok!
Szerintem meg fenn lesz minden hónapba, mivel ez egy változásbejelentő, és 15 napon belül be kell jelenteni, ami - aki megváltozik, és így nehogy elfelejtse a könyvelő, hogy a változásokat küldje be. Egy élő kalendárium csak nekünk! Üdv,Etus
Sziasztok!
Hát úgy látom akkor senkinek sem egyértelmű, sőt homályos ez a dolog. Ezért inkább hagyom még nyitva a kérdést. Üdv. Kata
Kedves Ani!
Ebben nincs semmi logika (legalábbis részükről), mert április 20-ra, és május 31-ére is feltették, ami sehogy se vág egybe. Különböző dátumok ugyanaz a bevallás. Azért gondolom, hogy csak emlékeztető lehet vagy valami ilyesmi. Csak sejtés. Mérget nem veszek be rá.:-)) Üdv Etus
Sziasztok!
Hát igen. Megint csak a zűrzavar és pánikkeltés, hogy jaj istenem már megint mit felejtettem el leadni, holott nem is kell leadni semmit. De lehetséges, hogy tényleg csak valami figyelmeztető "akciónak" szánták, bár szerintem pont fordítva sül el a dolog, amit e hozzászólásom első részében írtam.
Üdv. Kata
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 29 vendég