Kellemes husvéti ünnepeket kivánok mindenkinek! A hölgyeket a digitális éteren keresztül ezuton meglocsolom! Pista, aki elutazása miatt se szakit a kialakult szokásokkal.
Kedves Pista nem csalódtam benned, tudtam, te nem feledkezel meg a locsoló ünnepről sem, ezért a jelképes locsolásért foggadd el tőlünk lányoktól :))) ezt a jelképes piros tojást. Kívánunk neked még sok ilyet, de leginkább azt, hogy maradj meg közöttünk ilyen önzetlen, kedves fiúnak.
A stilusosság kedvéért egy vers a "locsolásért":
Köszönöm, hogy köszöntöttél,
Rózsavízzel megöntöztél.
En is köszöntelek Téged,
Tojás lesz a fizetséged.
Aki adta, ne feledd,
És a tojást el ne ejtsd!
Üdv. Jutka
Kedves Pista!
Nagyon kedves és figyelmes vagy ! Nagyon édes képecskéket tettél az üzenethez. Nagyon KÖSZÖNÖM én is
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKED ÉS MINDNKINEK ITT A FÓRUMON!
Jó pihenést!!
Üdv Viol
Szia Pista!
Ennyi "kényeztetésben" még nem volt részünk a fórumon - bár panaszra nincs okunk. Köszönjük a figyelmességet - jól esik.
Kívánok én is minden Fórumtársamnak Kellemes Ünnepeket és legalább egy pici pihenést!
P.Zsuzsa
Sziasztok!
Én is kívánok Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Sok vidámságot, sok pihenést, és kevés locsolóvizet!
Zsuzsa
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm én is a jókívánságokat és én is Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Üdv: Heni
Sziasztok !
Pistának és Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat és én is Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!!
Márti
Kellemes ünnepeket, jó pihenést kivánok mindenkinek...... a locsolófiúknak pedig szép verset.......
Györgyi
http://members.chello.nl/gajakabffy/Husvetikepeslap.htm
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég