Nelly, Szedlacsek helyett én írtam ezt, és szó szerint idézted :-)
Egyébkként javaslom olvassátok végig amit Nelly írt mindenféle előítélet nélkül és gondoljátok át.
Üdv. Kata
Nelly, Szedlacsek helyett én írtam ezt, és szó szerint idézted :-)
Egyébkként javaslom olvassátok végig amit Nelly írt mindenféle előítélet nélkül és gondoljátok át.
Üdv. Kata
Szia Anna!
Kimaradtam ebből az egész hajcihőből, az utolsó két hétben annyi dolgom volt, hogy nem fórumoztam. Ha mégis ki akarsz maradni erről a fórumról (amin az utóbbi időben én is gondolkodom erősen), legalább a mail címed add meg, mert a továbbiakban is szívesen tartanám Veled a szakmai kapcsolatot.
Üdv: Ági (katonaa@ks.hu)
Egyszerűen nem értelek Benneteket. Miért gondoljátok, hogy másokat (nagyon sokakat, köztük engem is) nem bántottak már meg ezen a Fórumon? Mégsem csináltunk belőle látványos kampányt. Túl kéne tennetek magatokat rajta, én nem hiszem hogy a sértettséget hurcolászni kéne és ezért kiszállni egy olyan Fórumból, ahol azért igencsak nagy segítségek születtek eddig is!
De tudjátok, ha ez Nektek nem megy, akkor már én sem tudok mást mondani, csak amit Szilvi és Nelly is, aki menni akar azt hagyni kell.
Üdv. Kata
Sziasztok!
Csak egy gondolat Nelly által leírtakhoz ill. magához a témához: Elég régóta "fórumlakó" vagyok - sok mindent megértem már a fórumom, de amit biztosan tudok az az a tény, hogy ezt a fórumot az a kimondatlan igény élteti, hogy az értelmezhetetlen jogszabályokat értelmezzük közösen. Mindenki mondja el saját szavaival a gyakorlati tapasztalatait és ha ezeket megtámogatja érvényben lévő jogszabályi előírással is hát az maga a tökély. Erre "vágyunk" ezért vagyunk itt. De annak, hogy jogszabályi szövegeket bemásoljunk egy-egy kérdéshez illetve az interneten fellelhető sokszor rég idejét múlt válaszokkal tévútra tereljük a kérdés feltevőjét szerintem sincs sok értelme - mert nem viszi előbbre azt, aki kérdez, sőt... Úgy vélem, hogy az értelmezéssel van gondunk és nem az olvasással. Engem konkrétan kiakaszt például egy olyan előadás, -mert kidobott pénznek és elfecsérelt időnek tartom,- amikor a gyakorlatban soha meg nem forduló, az való élettől messze elrugaszkodott, jogszabályi előírásokat felolvasó előadó előadására sikerül "jegyet" vennem.
A fórumon mindenféle tudással és gyakorlattal rendelkező vagy nem rendelkező fórumtársak vannak. Aki ezt a szakmát gyakorolja (és talán szereti is még valamennyire) egészen biztos hogy hasznos tanácsokat tud adni a kérdezőnek is és valamennyi fórumtársnak is. De azt én is luxusnak tartom, hogy ez a válasz törvényolvasásra korlátozódjon különösen akkor, ha ha figyelembe veszem azt a tényt is, hogy ha egy szakma örökös időhiányban szenvedhet, hát a miénkről ez egészen biztosan elmondható.
Az én véleményem az, hogy ez a szakma eléggé le van járatva (okkal vagy ok nélkül ezen is lehetne vitatkozni) ezért úgy gondolom, hogy ha szeretjük és adunk a munkánk minőségére akkor nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy hibás, a kérdést messze elkerülő válaszok jelenjenek meg a fórumon. Való igaz senki sem tévedhetetlen és senki zsebében nincs ott a bölcsek köve - tehát mindenki tévedhet. Ezt azonban kellő toleranciával kell kezelni - de pont az előbbiek védelmében nem lehet szó nélkül elmenni mellette.
P.Zsuzsa
Szia Zsuzsa!
Igen erre utaltam röviden az előtted lévő bejegyzéssel- köszi hogy szavakba öntötted:)))
Jutka
Kedves Anna!
Én ugyan ritkán írok,mivel pontjaim tegnapelőtt elfogytak.Annál gyakrabban olvasom okos és tanulságos soraitokat.Látom,hogy régóta írsz,igazán áldozatkészen,mivel akár késő este is küldöd a választ,szóval csak köszönettel tartozik minden fórumozó a Te és hozzád hasonló válszt adó felé.Ez vonatkozik Olgára és a többiekre is.Sajnálnám,ha kilépnél.Ha van még valamennyi csekély pontod megköszönöm,de ne úgy adj,hogy Neked ne maradjon.Szíves üdvözlettel:
Tücsi
Katának a 30-ra!
Bocs, másra ruháztam a frappáns megjegyzésed, Szedlacsek meg nem reklamált. Legalább sikerült szó szerint idézni, legyen ez a mentségem!
üdv:Nelly
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég