Kedves Gyöngyi!
Én szeretnék kérni egy nagyon egyszerű kiegészítő melléklet mintát.
A címem: sebokiren@globonet.hu
Köszönöm.
Anita
Kedves Gyöngyi!
Én szeretnék kérni egy nagyon egyszerű kiegészítő melléklet mintát.
A címem: sebokiren@globonet.hu
Köszönöm.
Anita
Sziasztok!
Akinek már megvan, szépen kérem, küldje el nekem is!
Az erőforrástárra is fel lehetne tenni, rákerestem, de még nincsen fent kiegészítő melléklet.
A címem:
benedekne.katalin@gmail.com
Köszönöm!
Kati
Sziasztok!
Szeretnék én is kérni egy kie. melléklet mintát.
Küldeétek?
Köszönöm:
Robert
Kedves Györgyi !
Szeretnék kérni egy nagyon egyszerű kiegészítőmelléklet mintát.
Segítséged előre is köszönöm ! Címem: vecserane@freemail.hu
Zsuzsa
Légy szíves nekem is küldjél ide: c.iza@dunakanyar.net.
Segítségedet köszönöm előre is !
Sziasztok!
Látom nem vagyok egyedül ebben a témában. Van egy Bt. aki több éve 0-ás, olvastam hogy akkor is kell készíteni kieg. mellékletet, szeretném a segítségeteket kérni, hogy küldjetek egyszerűsített minta példányt. Email címem: veramanoka@freemail.hu
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdvözlettel: Veronika
Ha még van rá időd és erőd akkor légyszives nekem is küldj egy egyszerű kieg.mell.mintát.
Köszönöm!
Új beszámoló van 2009-től. sajátos éves egyszerűsített beszámoló.
Ez a beszámolófajta két dologból fog állni: mérlegből és eredménykimutatásból – kiegészítő melléklete nem lesz ennek a beszámoló garnitúrának.
Azok a jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok készíthetnek ilyen egyszerűsített éves beszámolót, akik könyvvizsgálati kötelezettség alá nem esnek.
Azok a betéti társaságok és közkereseti társaságok készíthetik ezt az egyszerűsített éves beszámolót, akiknél a nettó árbevétel a 100 millió forintot és a foglalkoztatottak létszáma az 50 főt nem haladja meg. Bármikor rá lehet állni erre a beszámolófajtára, nemcsak 2009-ben, hanem később is. Ha valaki áttér erre a beszámolófajtára, akkor önként nem térhet vissza, míg a feltételek fennállnak.
Változás:
Nem lehet alkalmazni az értékvesztés szabályait, a terven felüli értékcsökkenés szabályait, a devizás tételek év végi átértékelési szabályait. Az üzleti vagy cégérték kimutatás szabályai is tiltottak. Nem lehet alkalmazni a maradványérték szabályokat, amik a tárgyi eszközök amortizációjához kapcsolódnak. Az időbeli elhatárolási tételekből is minden letiltásra került,. Ezen kívül minden letiltásra kerül, a céltartalékolás is.
A számvitel politikát módosítani kell !
Egyszerű kis BT-nél én ezt alkalmazom. Ekkor nem kell kieg melléklet sem.
Üdv: K.Judit
Szia!
Légyszíves nekem is küldjél már egy kiegészítő mellékletet.
Az email címem: titok48@gmail.com
Segítségedet köszönöm előre is !
Szia!
Nagyon nagy szükségem lenne egy egyszeű kiegészítő melléklet mintára, légyszíves nekem is küldjél.
Címem: afonyavirag@feemail.hu
Hálás köszönet előre is a sgítségért!
Üdvözlettel: Vilma
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég