Sziasztok!
A kilépéshez- már nincs az aktív programok között az 08t1041, így feltételezem ezt már nem is fogadják.
Bár meg lehet próbálni. Tavaly is úgy volt, hogy már az új évi nyomtatványon kellett a 2008-as évvégi kilépőt jelenteni. Az Abev-es programmal kitöltött nyomtatványt ( 2009-est) a Java-s szervíz funkciónál át lehet importálni a másolás az import/export könyvtárba, alul a forrás files: (nálam): C: programfiles/Abev2006/adat/titkosítatlan.
Itt ki kell jelölni az átmásolandót, és már ott is van.
A fájl lehetőségnél pedig nem a megtekintést, hanem az ellenőrzés küldést választjátok, és itt is meg kell adni azt az utvonalat ahova importáltuk, azaz a Java import könyvtárat - átemeli a mentések közé, a küldésre jelölés felajánlásnál pedig ezt kell elfogadni.
Nos én eddig jutottam egyelőre, de még tanulmányozom. Ha továbbjutok még megosztom.
Üdv.Jutka
Tehát!
A próba nem sikerült. Kitöltöttem a 09t1041. Hibát írt ki, hogy legalább egy pótlapot ki kell tölteni, ami persze ki volt töltve. Kinyomtattam, azon nem volt hibás. Kijelöltem elküldésre, amit engedett de újra kiírta a hibát. Elküldtem akkor is :-) Elutasító nyugta lett a vége. Szöveg:Ezt a bizonylat tipust nem tudjuk fogadni, mert ez a bevallás, adatszolgáltatás, adatbejelentés elektronikusan nem küldhető.
Itt tartok. Most majd elküldöm a tesztet. Gondolkodom, hogy mégis csak a 08t1041 jelentem ki az alkalmazottat. van még 6 nap rá.
Gabi
Sziasztok!
Szia Ani ! Igen a negyedéves 0858-as őstermelőinél hibás. A havi egyénivállalkozót engedte a régi abev a az mnyp-ével.
Én most egy 09T1011-et próbáltam egy régi tévesen beküldött miatt kitölteni (5-ös kód), de hibalistás. Így bepróbálkoztam a 08T1011-el, majd meglátjuk.
Ez egyébként érdekes dolog nekem, amit javításra hoztak, mert biztosított őstermelőként is be van jelentve és magánszemélyként is az ebiztre, nem szóltak érte (APeh,OEP), hogy kettő egyszerre ne legyen, mindkét kötelezettségét előírták.
Üdv: Márti
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy küldött-e már valaki az ABEV programmal december havi 0808-as és 0858-as bevallást, és sikerült-e a feltöltés?
Válaszaitokat köszönöm.
Üdv.Margó
Szia Marcsi
Nagyon köszönöm a gyors válaszodat, csak elfelejtettem azt írni, hogy az ABEV /régi/ programot kérdezek. Bocsi!
Üdv.Margó
Sziasztok!
Én 2.-án küldtem Javával (újjal) egy 0858-as bevallást, elfogadó nyugtám van, azonnal feltöltődött.
Üdv. Zsuzsa
Szia Panni!
A TEAOR-ral kapcsolatban kérdezném, hogy csak az újakat küldted be,hatálybalépés 2008.01.01. vagy a régi törléseit is 2007.12.31-vel? Nekem az egyik ügyfelemnél /törzsadatot lekértem/ elég sok a változás, és a tevékenység után a szöveget nekem kell beírni.
Üdv.Margó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég