Sziasztok! SIKERÜLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár nem értem a logikát, mert 01-es és 02-es lapból is kettőt vettem (ahogy Böbe is írta), de és mindkét 02-es 53-as sorába beírtam a magánnyugdíj időpontját (09.11-09.30) Tehát arra a lapra is EZT a dátumot, ahol fölül a biztosításban töltött idő 07.01-08.10. volt !!!! (ez az aminek nem értem a logikáját...) de hát így "dinamikus" és HIBÁTLAN lett.
Már el is küldtem, de amikor itt "választottam" nem írta ki az adózó nevét !? csak a küldési "kódokat" (fx7bjc94.kr). Nektek volt már ilyen? Vagy ez is a frissítés eredménye? Netán újabban ez a módi ? No midegy, az a lényeg hogy elment.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET, egy egész délután ráment... Üdv:Napraforgó
Sziasztok!
Reméltem hogy nem, mert mikor leírtam akkor láttam, hogy én kihagytam, meg kerekített számokat írtam, mert így egyszerűbb volt, a 44 fillérrel nem vacakoltam, de Erzsi ügyes volt.
Azért jó hogy a magyarításra nem volt szükség, gondolj bele, ha a hosszú időt amit erre a bevallásra fordítottál még ezzel is meg kellett volna toldani.- én meg törhettem vona a magyart.
JAJ ! HÁT JUTKA SEM TUDHAT MINDENT...!!!!!!!!!!!!!
... egy icike-picike eszecském azért mai nap után is maradt... de még egy hasonló bevallásra nem futná. Üdv és jó éjt Neked is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég