Adófórum

Adózási és számviteli információk

Nyilt levél

Adatszolgáltatás

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 12:30 pm

Szerintem nem értik. Mintha az egész APEH-ben, PM-ben nem dolgozna senki olyan, aki valaha is látott már életében testközelből kis- és középvállalkozót. Minden szabály az 50-100 fős adminsiztrációs (pénzügy, számvitel, munkaügy, controlling, vám-, stb.) létszámmal dolgozó nagy cégekre van kitalálva....
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 12:32 pm

Csak azt vegyék már észre, hogy egyre többen vagyunk és egyre több helyre írunk, és vegyék már észre mennyire elkeseredettek vagyunk! Így nem lehet dolgozni! Pedig mi csak becsülettel szeretnénk végezni a munkánkat!
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » kedd feb. 23, 2010 12:37 pm

Pontosan erre gondoltam, hogy (Vic levele alapján) nem elég, hogy egy neves pártszimpatizáns"könyvelőt" leültetnek maguk közé, olyan valaki kell, aki mindennap megkűzd a sok baromsággal, amit a szakma "szakértői:)" kitalálnak.

Pl. esetleg vennék a fáradságot és mondjuk olvasgatnák az adófórumot.

Nyerkiné

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: FANTOMISS1 » kedd feb. 23, 2010 12:38 pm

IRJUNK HOZZÁ SAJÁT JAVASLATOKAT A VÉLTOZTATÁSOKRA ÉS KÜLDJÜK EGYESÉVEL A PM-NEK, APEH-NAK MKOE-NAK  hogy omoljon össze a rendszerük , sőt ha kell szervezzünk sztrájkot ( meddig nézzük a cipőnk orrát, emeljük fel e fejünket )

Fantomiss

FANTOMISS1

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: FANTOMISS1 » kedd feb. 23, 2010 12:42 pm

ez részlet kérdés, majd ha szóba állnak velünk akkor egyeztetünk.

F

FANTOMISS1

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 12:44 pm

Semmiképp nem szabad politikát vinni a levélbe, ennek tisztán szakmainak - és emberinek - kell lennie.
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » kedd feb. 23, 2010 12:50 pm

Bocs a pártszimpatizánsért, de én valóban úgy gondolom, hogy ezekre a szakmai egyeztető tárgyalásokra nem az érdemben arra jogosult ül le. Ettől függetlenül én sem szeretnék ebbe politikát belevinni, hiszen az előzőekben azért is írtam, hogy jó a levél, nincs benne semmi sértő stb.
Nyerkiné

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: kovalkata » kedd feb. 23, 2010 12:53 pm

Így van. Jogos az észrevétel, hogy nem olyat kell odaültetni, hanem olyat, aki a gyakorlatban csinálja és szenvede el a szakmát. Nem is az érved ellen szóltam, csak ahogy írod, a levél az valóban maradjon meg szakmai síkon. Nem kell szabadkoznod :-)
kovalkata

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd feb. 23, 2010 12:53 pm

A múltkori  eset - amikor az EüM + PM elszámolta magát az adócsökkentéseket illetően a háziorvosok tekintetében - tapasztalata szerint csak akkor lehet eredményt elérni egy fellépéssel, ha keményen odarondítasz az asztalukra... Szép szóból nem értenek... Majdnem ordibálnunk kellett az államtitkár asszonnyal, hogy végre megértse...
szedlacsek

Nyilt levél

HozzászólásSzerző: nagyeva1980 » kedd feb. 23, 2010 12:59 pm

Kati

egy javaslat: nem egy levelet kellene eljuttatni az illetékesekhez ( mert az a kukában köthet ki ) ??!!! Tv-nek, újságoknak is írjuk, Pm, apeh és minden fórum.

ha nem bánod én magán akcióba kezdek, akit tudok összeszedek és elküldöm nekik az általad írt levelet a fentebb jelölt címekre és ha bármi visszajelzés van, akkor tájékoztatlak.

Jó ?

Vic

nagyeva1980

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás