Adófórum

Adózási és számviteli információk

Elmaradt nyenyi adatszolgáltatása

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: kovács5009201 » szer. máj. 27, 2009 5:05 pm

Kedves Pimpa !

Elnézésedet kérem, de félre ne érts, fel nem tételezném rólad, hogy a  hasadra ütsz, és azt hiszem mi akik már egy pár APEH vizsgálódást végig csináltunk nem is csinálunk ilyet, mert tudjuk mi a tét. Én ezt az ügyvezetőnek  szántam. Róla látod a fentiek alapján még azt is elhiszem neked mondja, hogy csináld meg esetleg.

Látom rendesen be vagy pipulva. Nem csodálom mérleg időszakban még egy ilyen kis kalandot a nyakadba sóznak.

Egyfolytában azt magyarázom NEM A TE SARAD. Nyilván csak azt tudod lekönyvelni, amit leadnak.Rajtad senki semmit nem kereshet, és nem is fog. Max az ügyvezető, gondolom ő meg nem ilyen pofátlan.

Sajna elégszer hallottuk előadásokon, hogy a magunk védelmében mindent jegyzéken és aláíratva vegyünk át, de ez sajnos egy külön alkalmazott lenne.Hát marad az hogy KÜZDJ ÉS BÍZVA BÍZZÁL.

Röviden: küld el ! / A túróba/

Egyébként ezt ha netán megkérdezi, a felszámolónak is nyugodtan elmondhatod, keresse az illetékesen.. / Szerintem látott már ilyet /.

Nyugi. Mari

kovács5009201

HozzászólásSzerző: pimpa1 » csüt. máj. 28, 2009 5:12 am

Köszi a támogatást. Tényleg jól esik. tulajdonképpen a saját -évek óta együtt- cégeimmel kész vagyok, csak ezek az utólag "befutott" cégekkel van gondom. Nem elég, hogy az egyik felszámolás alatt van, és hiányoznak bevallások, hanem még kettő poblémás jött hozzá. PErsze, mondhattam volna, hogy nem vállalom, de ismerősök ismerősöi, és tudjuk, hogy a hírek szájhagyomány útján terjednek. Utcáról ritkán jön be ügyfél könyveltetni. Gondolom érted, hogy értem.
pimpa1

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás