Sziasztok!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ persze, hogy havi..., a január 20.
Bea
Sziasztok!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ persze, hogy havi..., a január 20.
Bea
Szia Kata, Mazsi!
Próbáld lekérni a folyószámlát 02.26-i végdátummal, akkor látnod kellene, hogy lekönyvelték-e a szakképzésit!
Szia Éva!
Hú, ez mekkora egy ötlet, látod én ilyenre még rá sem jöttem :-)
Üdv. Kata
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Üdv. Kata
Üdvözlet Mindenkinek!
Szeretném, ha valaki megerősítene abban, hogy hibátlan-e és elküldhető-e az a 0801 -es bevallás, melyet olyan éves bevallásra kötelezett vállalkozónak töltök ki, akinek a 0801-en lévő adónemekben nincs kötelezettsége, és bejelöltem a személyi adatokon kívül, hogy éves bevalló, és a program automatikusan beírja a 01-es sorba a nullát? Köszönettel: Trézsi
Trézsi, igen ,elküldheted!
Én így küldözgetek egy havisat egész évben!
Éva
Sziasztok!
Lemaradtam az éves bevallók 0801-re vonatkozóan. Kiderült már hogy ők ? db bevallást adnak?
Köszi: P.Zsuzsa
Szia Zsuzsa!
Szerintem egyenlőre még ott tartunk, hogy aki megkérdezte az apehtól, annak azt mondták kettőt, egyet a szakképzési elszámolása végett, egyet meg az egyebekről. De ez akkora baromság, miért nem elég ha a többi nullás? Legalábbis egyenlőr én még mást nem hallottam, de hátha valaki.
Üdv. Kata
Sziasztok! Akkor most én nem tudom mit tegyek! Január 10-e körül elküldtem a negyedéves bevallóm 801-esét, de bejelöltem rajta a szakképzési kockát is, mivel akkor nem tudtam volna kitölteni a 02lapot.A többi kötelezettség nulla, igaz hogy azt nem írtam be. .
Most mi a teendő? Hát ez egy agyrém))))))))Üdv. Ani
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég