Sziasztok,
Én megkérdeztem az adott önkormányzatot azt az ügyintézőt aki ezzel foglalkozik azt mondta, hogy 2007-től nem tartozik bele. Nem kérdeztem mire alapozza ő ért hozzá ő ellenörzi. Persze lehet, hogy 1 hónap múlva már azt mondja, hogy beletartozik és akkor ennyi.
Kicsit még elemezgetve. Helyi adókró szóló tv. fogalmai között 22. nettó árbevétel: i)pont a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló tv. hatálya alá tartozó vállalkozók esetében a tevékenységükkel (termékeladás, szolgáltatás) összefüggésben kapott ÁFA nélküli készpénz, jóváírás, természetben kapott juttatás, v. bármely vagyoni érték, növelve árkieg. és csökkentve a fogyasztási adóval....
a termékeladást és szolgáltatásnyújtással összefüggő bevételeket említi. A támogatás szerintem egyik sem amit megerősít, hogy árkieg és fogyasztási adóra utal, ami támogatáshoz nem kapcsolódik
Ami viszont necces, hogyha a támogatást nem számolom bevételnek, akkor az ebből az összegből finanszírozott költségeket miért tehetem bele, quasi mintha kétszeresen venném figyelembe költégként a támogatás összegét (tételes költségelszámolókra gondolok)
kaktusz1