Adófórum

Adózási és számviteli információk

Nálatok sem működik?

Adatszolgáltatás

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: tepimail » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok! Sokszor használtam a fórumon "Keresés"-t ha valamit szerettem volna megtudni és nem akartam új kérdést feltenni. Ez a módszer nem csak a pontjainkat kímélte de megkímélte a kollegákat az ismétlődő kérdésektől is. Sokszor kérdezés nélkül is megtaláltam a választ. Nálatok működik ez a szolgáltatás? Nálam már nem, és az értesítések sem jönnek már  e-mailen ha választ kaptam. Lemaradtam valamiről, elállítottam a gépemet vagy megszüntek ezek a szolgáltatások? Kár lenne. Tudtok erről valamit? 

Köszönettel tepimail

tepimail

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: hvanna » pén. jan. 08, 2010 11:26 am

Szia !

Én most próbáltam ki, beirtam  " müszakpótlék" és  több oldalnyi korábbi ezzel a kérdéssel kapcsaolatos anyagot dobott..Müködik ! Firefox böngészőt használok.. Nézd meg a beálitásaid.

Üdv: hvanna

hvanna

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: madora100 » pén. jan. 08, 2010 11:52 am

Nálam is működik. Ha pont problémád van, akkor jelezzél és adok át pontot.
madora100

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » pén. jan. 08, 2010 11:57 am

Szia!

A mai napon még nem volt ilyenem, de sajnos hétfőtől szinte mindennapom így telt, sőt előfordult, hogy egyszerűen ledobott az adófórumról, vagy kiírta, hogy hibás elérési útvonal /BAD GATEWAY/. Az értesítéseket sem kaptam meg. Ettől függetlenűl minden mást tudtam az interneten intézni és az Explorer van beállítva, nem a Firefox. De, ha Firefoxon léptem be, ugyanígy jártam.

Nyerkiné

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: pseniko » pén. jan. 08, 2010 12:11 pm

Most éppen nem működik nekem sem, pedig nagyon kellene.  Enci
pseniko

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: belapal » pén. jan. 08, 2010 12:14 pm

Sziasztok!

Én is így jártam a keresésre nulla találatot írt, kénytelen voltam több ideig keresgélni és találtatom volt, (nyertem egy hangszórót.)

Üdv.

belapal

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: validitas » pén. jan. 08, 2010 12:25 pm

Sziasztok!

Nekem most tök jól működik, (kopp, kopp) de eddig minden nap délután bedöglött, a Bad Gateway-t adta:-(( Akár explorer, akár tűzróka (firefox) volt. Szerintem az üzemeltetőnél "berhelnek" valamit.

validitas

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: pseniko » hétf. jan. 25, 2010 5:54 pm

Csak nálam nem működik ismét a keresés az adófórumon, vagy más is küzd ilyen problémával?  Enci
pseniko

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: hvanna » hétf. jan. 25, 2010 6:02 pm

Szia Enci !

Elmult napokban nálam is előfordult a    Bad Gateway., és ma is egy alkalommal. 

Rákerestem mit jelent ez?, mert fogalmam sem volt... és a következőt találtam:

502, Bad Gateway - a gateway/proxy hibás adatokat kapott. 503, Service Unavailable - a szerver túlterhelt, vagy karbantartás miatt nem elérhető ...

az előző 2 évben ilyennel nem találkoztam ,de ebben az évben egyre sürübben előfordul és a lehető legrosszabbkor.

Üdv:hvanna 

hvanna

Nálatok sem működik?

HozzászólásSzerző: pseniko » hétf. jan. 25, 2010 6:10 pm

Nálam is előfordult Bad Gateway.   De a keresés hiánya jobban izgat, mert lehet, hogy két kattintással megtalálom, amire szükségem lenne, de így ha nagyon nem tudok valamit, vagy igen bizonytalan vagyok akkor kérdezni kell, ami lehet, hogy még jobban túlterheli a rendszert. Enci

pseniko

Következő

Vissza: Adatszolgáltatás