Sziasztok!
Abban kérem segítségeteket, hogy a KIVA szabályozását Ti hogyan értitek az alábbi esetben:
A KIVA előlegek bevallása és befizetése során a garantált bérminimum 112,5%-át (128.250,-Ft)vettem figyelembe a KIVA törvény 20.§ (3) bekezdése szerint, holott a járulékokat értelemszerűen csak a sima garantált bérminimum után vallottam be és fizettem. (114 ezer Ft után)
Most jön a csavar: az éves KIVA bevallásban (13KIVA-02 07. sorába)a kitöltési útmutató a Tbj. szerinti járulékalapot képező jövedelmet kívánja beírni. Viszont esetemben ez ugyebár 114 ezer Ft, és nem annak 112,5 %-a.
Kérdés: a személyi jellegű kifizetéseknél tehát ebben a rovatban a garantált bérminimumot, vagy annak 112,5%-át kell feltüntetni (amely alapján ugyebár a KIVA előleget is fizettem)
Az zavart meg, hogy terminológiában eltérés van a Tbj. szerinti járulékalapot képező jövedelem és a KIVA előleg szabályai között.
Vagyis: mit kell írni ebbe a sorba (13KIVA-02 07.)? A garantált bérminimumot, vagy annak 112,5%-kal növelt összegét?
Köszönöm segítségeteket, valahogy belefutottam ebbe a kérdésbe és nem haqy nyugodni, az ember mindig kombinál, lehet hogy túlzottan is.
Bódog, Éva