Üdvözletem T Kollégák/Kolléganők! Mi a véleményetek a kamarai regisztrációról? Ajánlom figyelmetekbe a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete MKOE.hu megjenet írását e témával kapcsolatban. Az írás címe :ezer sebből vérzik a kamarai regisztráció.
Üdvözletem T Kollégák/Kolléganők! Mi a véleményetek a kamarai regisztrációról? Ajánlom figyelmetekbe a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete MKOE.hu megjenet írását e témával kapcsolatban. Az írás címe :ezer sebből vérzik a kamarai regisztráció.
A MKOE véleménye csöppet sem érdekel (semmit nem tesznek, írogatni bárki tud, mellesleg előttem már régen leírták magukat Ruszinnak köszönhetően), annál inkább érdekes a dr Tordai féle beadvány.
Kedves Winzol! Bocs, hogy a lezárás után ide írok, de hátha valamelyik területi KAMARA elolvassa!
Az, hogy hány sebből vérzik, stb.. Törvényt hoztak rá, hát jogkövető magatartást kell tanúsítanunk.. már ha ezt egyáltalán lehetővé teszik..
Ma már 4-ik órája szórakozok, hogy az egyik ügyfélnek segítsek a kötelező regisztrációban, de képtelenség a géppel is tölthető regisztrációs lapt tölteni..
Ez jelenik meg a kamara internetes portálján:
Hát Melcsi, az előbb még azt terveztem nagy buzgalommal, hogy tájékoztatlak: az "üzemszünet" megszűnt. Végre nem dobott le a gép, nem várakoztatott órákon át a türlememet kérve. DE!!!! Most meg nem tudom kinyomtatni azt a nyavajás kitöltött reg.lapot!!!!!!!!!! Egyszerűen nem nyílik meg!!!!
De még hogy bonyolódjon, azt írja, Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara. Na most akkor Pest Megye, vagy Érd? Mert ha nem nyomtatom ki a reg.lapot, amint ugyebár rajta lenne a szla szám is, akkor a listából kell kiválasztani, de ott csak Pest Megyei van, pesti címmel, de vajh a számlaszám jó lessz-e nekem? Délután négy óta próbálom ezt az egy szem társaságot regisztrálni, az enyéim tegnap elmentek, de ezzel többet sz.vok mint azokkal. A guta üt meg.
Nem tudom, érdekel-e még valakit: A területileg illetékes kamara -ahol én néztem- olyan két oldalas reg.ürlapot rakott fel, amelyen minden szükséges info rajta van, Kamara neve, címe, bankszámla száma. Csak momentán faxon nem fogadnak...legalább is itt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 19 vendég