ANdi, eddig is kellett jelenteni a 08-on a bérbeadót, és a levont adó összeget. Év végén igazolást adtál ki a levont adóról. Ez ezután sem változik, szóval az APEH tud ellenőrízni, ha akar. Bizonylatot biztosan ki kell állítani.
Én eddig is felvittem a bérprogramba a bérbeadót, mivel a progi tudja kezelni, és abból adtam át az ABEV-be.
Úgy gondolom, hogy egy elszámolási bizonylat kinyomtatásával igazolni tudja a bevételt, levont adót és a kp átvételt. Ezek a társaság esetében belső bizonylatok ami alapján költséget számol el, a bérbeadó esetén pedig az évvégi igazolással együtt megfelelő nyílvántartása a jövedelemnek.
És persze lennie kell a költségelszámolás módjáról is egy nyilatkozatnak. Szerintem minden adott a korrekt dokumentáláshoz, a jövedelem megállapításához.
palmika
adóügyi-szakjogászról csak annyit, hogy kedves ügyfél vagyonszerzési illetéket akart spórolni, erre létrehozatott vele egy kft-t, mely ingatlan kereskedelemmel fogflalkozik, és közölte, hogy így nem kell illetéket fizetni. Csak a feltételekről felejtette el tájékoztatni.