Szeretném a segitségeteket kérni egy Bt-ből való Kft átalakitásához. Sajnálatos módon még ilyenem nem volt. A Bt-t. 06.30-zárnám, ill. 07.01-el nyitnám. Már a cégbírósághoz az ügyvéd beadta az ezzel kapcsolatos papirokat. A Hiánypótlás azzal jött vissza, hogy csatoljam a Bt. vagyonmérleg- és vagyonleltár tervezetét. Erről nem tudnátok-e küldeni egy sémát? Továbbá olyan könyvvizsgálói jelentést kell csatolnom, amely megfelel a Szv.tv. 2000.évi C.tv. 156 § bekezdésben foglalt követelménynek (2006. évi V. tv. 1.sz. melléklet III.5 pont). Erre kaptam 45 napot. Idáig is könyvvizsgálatos volt a cég, ezt a könyvvizsgálatot megcsináltattam 2009-ben, nem tudom, hogy az a forma jó lesz-e, 2010. 06.30-al is? llletve valami más séma kellene, mert a könyvvizsgálóm azt mondja, hogy az jó! Csak még majd az általam leirt vagyonmérleg-tervezetet is hitelesiti nekem. Véleményem szerint még az alábbiakat kell megcsinálnom ha jól tudom: 2010. 06.30 Bt záró mérleg, kiegészitő melléklet, amelynek tartozéka lesz még a vagyonmérleg tervezet, ill. 2010.07.01-el csinálok egy Kft nyitó mérleget, kiegészitőt.
Teljesen el vagyok havazva, mivel a cég havi bevalló, tehát az anyagát hozza julius 20 előtt valamivel és nekem mindent el kell készitenem július 25-ig, mert akkor jár le a megadott határidő! Ezért kérem a gyors segítségeteket. Továbbá az APEH felé ha jól tudom még be kell adnom: 1071, 1008, 1001, 1065, IPA bevallás, illetve ki kell jelentenem az embereket a Bt-ből 06.30-al és fel kell adnom a nyenyit is. Remélem, hogy semmit nem hagytam ki!
Segítségeteket előre is megköszönöm! brigeszt@-online.hu
Eszter