Kedves Szakértők:!
Édesanyám ügyeit az én ügyfélkapumon szeretném intézni meghatalmazással. Tudnátok ebben segíteni, hogy lehetséges-e , melyik nyomtatványon vagy nyomtatványokon kell megtenni.
Köszönöm
Kedves Szakértők:!
Édesanyám ügyeit az én ügyfélkapumon szeretném intézni meghatalmazással. Tudnátok ebben segíteni, hogy lehetséges-e , melyik nyomtatványon vagy nyomtatványokon kell megtenni.
Köszönöm
Szia !
Az alábbi oldalon ( ONYF ) találtam leirást és meghatalmazás nyomtatvány letöltési lehetőséget.
http://www.onyf.hu/?module=news&action=show&nid=4760&root=ONYF&rand=c1ca7b248b5ff25b07ea68014c95fde1
Itt is lenne info.. de nálam azt irja ki:
Szia!
Milyen ügyeit szeretnéd intézni? Nyugdíj, vagy adóbevallás?
Márti
Szia Márti!
Elsősorban bejelenteni az egészségügyi szolgáltatási járulékra ( valamint minden mást ami a továbbiakban adódik. ) Ügyfélkapuja nincs. Jelenleg regisztrálni sem tud. Okmányirodában azt mondták , lakhely szerinti okmányirodában lehet regisztrálni. De oda is csak meghatalmazással tudnék menni. Ezért tűnik egyszerűbbnek, hogy az én ügyfélkapumon, meghatalmazással intézzem el az ügyeit. 10T180 elküldésével megoldható? Én mint meghatalmazott, törvényes képviselő? Előre is köszönöm a segítséget.
Livia
Szerintem is egyszerűbb papíralapon. De mindenben egyetértek Margó válaszával.
Üdv. Márti
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 68 vendég