Adófórum

Adózási és számviteli információk

Folyószámla

Adatszolgáltatás

Folyószámla

HozzászólásSzerző: kovine » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Az a problémám és kérném a segítségeteket, hogy 2010 febr.14.-én kértem a folyámlán átvezetést ugyanis nem jó számla számra utaltam. igy egyikről a másikra kértem átvezetést.

Még nem könyvelték át! Gondolom tartják a 30 napot?

Másik kérdésem: a folyó számlán tavaly óta nem külön külön szemlélik a szála számok egyenlegét hanem az egészet, hogy van e tartozás vagy sem a folyászámlán? Jól emlékszem,jól tudom?

Most azért vagyok streszben, hogy emiatt a baki miatt a vállalkozómnak ezen számlaszámán negativ az egyenleg még nem vezették át. De az összességében pozitív a folyószámla egyenlege. Ilyenkor ha kéri a nemleges adóigazolást remélem megadják neki.

Megbízható adós és most ezért idegeskedem.

Köszönöm. Juli 

kovine

Folyószámla

HozzászólásSzerző: mátéedit » hétf. márc. 08, 2010 10:31 am

Szia!

Biztos lehetsz benne, hogy megkapja az igazolást. Összességében nézik. Az utóbbi két hétben három nemleges iagzolást is kértem, nem kellett átvezetést benyújtani.

Egyébként ha az ügyintéző mégis problémázna, látja, hogy beküldtétek az átvezetést, akkor is, ha még nincs lekönyvelve.

Edit

mátéedit

Folyószámla

HozzászólásSzerző: 3HInfo » hétf. márc. 08, 2010 11:58 am

Szia!

Ha van lekönyveletlen 17-esem, akkor a nullás igazolás kérő nyomira rá szoktam írni a megjegyzés rovatba, hogy ekkor és ekkor adtam be átvezetésit. simán kiküldték mindig az igazolást.

üdv

Tica

3HInfo

Vissza: Adatszolgáltatás