Szia Péter !
Megnéztem a hivatkozást a közlönyben, de én nem találtam olyan részt , hogy ne kellene fizetni, vagy bevallani. Egyéni vállalkozóknak eddig sem kellett, de a BT-Kft fizet, ha ez a fő profilja (jan.31-ig).
A BESZAD nevű bevallást kell beadni és befizetni az 50.000 Ft-ot. A változás annyi, hogy 50e/fő lett. Tehát cégen belül kell vizsgálni, hogy hány személynek van erre jogosultsága, ill. hányan kötnek biztosítást a kérdésedben.
PSZÁF honlap:
PSZÁF
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a 2010. évre vonatkozóan áttekintette és pontosította a felügyeleti díjjal kapcsolatos tájékoztatóját.
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2010. évre vonatkozóan áttekintette és pontosította a felügyeleti díjjal kapcsolatos tájékoztatóját. A legfontosabb változások a következők:
· módosult a független biztosításközvetítők felügyeleti alapdíj számítása, mégpedig úgy, hogy az eddigi 50.000 HUF (alapdíjegység*1) mellett minden, a független biztosításközvetítő által alkalmazott vagy megbízott 50 fő (gazdálkodó szervezet vagy természetes személy) után további 50.000 HUF felügyeleti alapdíj fizetendő,
· a tájékoztató kibővült a pénzforgalmi intézmények felügyeleti díj fizetésére vonatkozó szabályokkal.
A Felügyelet részére rendszeres adatszolgáltatás teljesítők esetében a felügyeleti díjbevallási táblák beemelésre kerültek az adatszolgáltatási rendeletek táblái közé.
2010. január 12.
Azt még meg kell nézned esetleg, hogy aktív, vagy inaktív a cég a nyilvántartásukban....
Üdv:K.Judit
Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete