Tudja a bérprogramom az átemelést, de sajnos a bérszámfejtések után beadta az unalmast, folyamatosan licens kód érvénytelenséget jelez minden egyes gép bekapcsoláskor, igy aztán a fizetési listákról csinaltam meg kézzel a 08asokat. Még jó hogy mindent azonnal nyomtatok...
Az AbevJava-ban a mentés minden esetben megtörtént, amikor küldhetővé tettem a nyomtatványt
A keretprogram által felajánlott helyre ment, én nem adtam semmi más utvonalat, kezdetek óta a felajánlott hely van megjelölve., megnéztem hátulról is :)) vannak nyomtatványok a megadott helyen. ( egyszer régebben szivtam a saját mentési mappával mint a torkosborz((( ., azóta nem variálok.)
Mielőtt a 4 és 5 ujabb verzióra nem frissitettem a keretprogramot nem volt gondom a korábbi nyomtatványok megnyitásával.... igaz hogy a 2004-2005-és a 2006 évi nyomik megvannak ugyan, de nem nyithatóak.... de most megint befejlesztett valaki valami ujitást és én az idegtől két napja nem látok már....
Feltételezem, hogy ez a két ujabb frissités valamilyen korábbi beállitást felülírt és csak én lehetek ennyire vak, hogy nem látom...
Köszi a segitséget