Szia Ani!
Ha garbo rutinos javaslatai alapján sem vergődnél zöldágra, akkor én bizony átváltanék elektronikusra, hisz bőven van még idő rá. Vidd vissza a floppykat, és mondd, hogy meggondoltad magad és e-ra váltasz. Nagyon meg fognak neki örülni, nekik is nyűg már a floppykkal foglalkozni. És ezzel meguszhatod a több százezres kiadást is. Az ujtól, a jobbtól, a kényelmesebbtől, a takarékosabbtól /idő, pénz, energia/ sosem kell félni!
Üdv: Pista
Szia Ani!
Hát az lehet hogy felülírta, mert a telepítésnél felajánl egy útvonalat, ( C: Nyenyi07) Ilyenkor én kiszoktam egészíteni egy betűvel, hogy meg tudja különböztetni. Ha több van akkor mindig mással, az őstermelőknél írd utána a neve egy betűjét , ami megkülönbözteti egymástól. Azt hogy a floppyn rajta vannak e az adatok megtudod nézni a Start Sajátgép A választásával, Most csak az a kérdés, ha ez is jó, hogy hibátlan e az adatszolgáltatásod, mert ha igen, nem kell visszatöltened. Ez pedig a leadás után derül ki. ( Mint írtam nálam volt egy gond a napok arányosításával, azt úgy tudtam javítani, hogy az eredetin az adatbevitel ujbóllal módosítottam a napokat és egy kipótló exportot készítettem erről az egy személyről) Nos itt lenne szükséged a mentésre. Nincs total commander a gépeden? Ezzel lehet esetleg file-t keresni, de nem biztatlak hogy meg van mert a legnagyobb valószínűséggel felülíródott. Azon gondolkodom, hogy mi van akkor, ha a megkapott csoport floppyt ujra feltelepíted, vigyázva, hogy a név egy betűvel legalább eltérjen és ujból felviszed az adatokat, ujból exportot, nyomtatásokat készítesz, vagyis úgy teszel, mint ha most készítenéd az egészet, még mindig jobb mint 200 ezer ft kifizetése lebegjen a fejed felett, inkább plusz munka. Persze könnyű ezt így mondani, hátha valakinek van jobb ötlete.
Üdv.Jutka
Végül én is hajlok arra hogy mégegyszer felviszem, mivel kinyomtattam a részleteset is, tehát amelyet nem tudok a bérből átvenni, nem kell ujból összeszednem, minden adat egy lapon van. Több éve csinálom a csoportos adatszolgáltatást, még soha nem kellett javítanom. A NYUFIG nem szólt hogy hiba van, én meg nem is kerestem a hibát. Amilyen szerencsém van most biztos lenne valamilyen hiba. Üdv. Ani
Sziasztok!
Ezt találtam a neten az éves SZJA bevallásokkal kapcsolatosan:
http://www.bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=127208
Üdv: Pista
Szia Pista,
A másik eset lehet az enyém de én beírtam a javítókódot a beküldött javított bevallásba 2. hóra mégis hibát jelzett és hibalista sehol.
kaktusz1
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 70 vendég