Sziasztok!
Egy cégnél változott a kültag, és a beltag is.
A 07T1041-en, és a 07T201T adatmódosítón is be kell jelenteni? Esetleg valami más is van még???
köszönöm
Sziasztok!
Egy cégnél változott a kültag, és a beltag is.
A 07T1041-en, és a 07T201T adatmódosítón is be kell jelenteni? Esetleg valami más is van még???
köszönöm
A kültag nem köteles a társaság tevékenységében személyesen közreműködni, ha korábban be volt jelentve személyesen közreműködő tagként (társas vállakozó), és most már nem működik közre, akkor ki kell jelenteni. Ha az új kültag nem működik közre személyesen, akkor nem kell róla adni biztosítotti bejelentést, ha közreműködik akkor kell. A beltag, ha már nem működik személyesen közre, akkor ki kell jelenteni, ha továbbra is tag, csak már nem beltag és személyesen közreműködik, mint kültag és korábban is közreműködött, akkor nem kell a bizt.vált.bejelentőn jelenteni.
07T202T változásbejelentő az kell.
A 07T201T az Adatbejelntő lap a cégbejegyzésre kötelezett jogi személyek, a jogiszemélyiséggel nem rendelkező társaságok részére.
Szia!
Mivel változik a beltag és a kültag, gondolom a társasági szerződést módosítják, a cégbírósághoz benyújtják.
A személyesen közreműködő tagokat a 07T1041-en be kell jelenteni. A 07T202-n pedig a régi tagokat töröltetni, az újakat be kell jelenteni, és be kell jelenteni az új képviselőjét is a cégnek (beltag).
Üdv: böbe
Sziasztok!
A 07T1041-et értem.
Az adatbejelentőt viszont még nem egészen.
A 07T201T-n be kell az új tulajdonosokat jelenteni?????
A 07T202T-n bejelentem az ujat, törlöm a régit????
Leginkább azt nem tudom eldönteni hogy mind a kettőt be kell adnom??????
Köszönöm....
Szia!
Igen, bejelented az újat és törlöd a régit. Mind a kettőt be kell adni, mert a 07T1041 a biiztosítási jogviszony bejelentése (kijelentése), a 07T202T-n pedig a vállalkozás tulajdonosait tudod be- ill. kijelenteni.
Üdv: Böbe
Sziasztok!
A 1041 és a 07T202T világos, azt be kell adnom.
Biztos nagyon zi-zi vagyok már, de még mindíg nem tudom, hogy a 0T201T-t be kell- e adnom.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 32 vendég