Szia Erdoapolas!
Köszi, magamtól erre soha nem jöttem volna rá. Én eddig az "üzenetek"-ből töltögettem le. Üdv. Mari
Szia Erdoapolas!
Köszi, magamtól erre soha nem jöttem volna rá. Én eddig az "üzenetek"-ből töltögettem le. Üdv. Mari
Szia!
Kétféle nyugtát kapunk vissza, az értesítési tárhelyre jön az ELFOGADÓ eBEV nyugta, ez jelzi a bevallás elfogadásra került.
Az EBEV szolgáltatások-ba kapjuk a második nyugtát, EBEV NYUGTA, ez a sikeres beküldésről értesít bennünket.
Az értesítési tárhelyen ha nem nyítod meg, nem fog törlődni, ugyanis a rendszer magától törli a lejárat idején, de kérdezi hogy kéred-e a hosszabbítást, és a tartós tárba helyezést. Ne kérd, akkor magától törlődik, de mindenképpen nyísd meg, mert minden bevallás olvasatlan marad. Marcsi!
Sziasztok!
Már nem az értesitési tárhelyre kaptam a nyugtát, hanem az e-mail-be. Ez csak a meghatalmazott esetben van így. Akinek nincs meghatalmazás, az az értesitési tárhelybe kapja.
Üdv: Kati
Sziasztok!
334 értesítés volt az értesítési tárhelyen, fél éjszaka nyitogattam, de még nem vagyok meg vele. Üdv. Mari
Sziasztok!
Miért kell megnyitni? Illetve miért kell, hogy az látszódjon, hogy olvasva van. Aki nem klikkelt rá a befejezés gmbra az is letöltötte. Azt godoltam, hogyha megnyitom a levelet azzal automatikusan olvasottá válik, de tévedtem.
Üdv: Kati
Sziasztok!
Mint ahogy erdoapolás is írta, ha nem nyitjuk meg - nincs olvasva - nem lehet törölni. Az APEH látni akarja, hogy olvastuk "átvettük" ezeket az üzeneteket. Az biztos, hogy jól el lehet vele tölteni az időt. Üdv. Mari
Sajnos nekem sincs időm olvasgatni az értesitési tárhelyet. Csikó koromban még megtettem, de most már értelmét sem látom, ugyanis e-mail-t olvasom - ugyanaz. Nyugtát leveszem. Kész. Ez akkor sem fog változni, ha tértivevényesen elkezdenek levelezni. Mert semmilyen § nem kötelez engem az értesitési tárhely olvasgatására...... Vagy igen????
"Rendetlennek" is kell lenni, ez nem egy tökéletes világ.
Én is látni szeretném, hogy az APEH átvette az üzeneteimet. Több beadványom van, amire 30 napon belül nem reagáltak semmit. Üdv Rozalinda!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég