Adófórum

Adózási és számviteli információk

Értesítési tárhely!

Adatszolgáltatás

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: kohnmari » pén. júl. 06, 2007 3:43 pm

Szia Erdoapolas!

Köszi, magamtól erre soha nem jöttem volna rá. Én eddig az "üzenetek"-ből töltögettem le. Üdv. Mari

kohnmari

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: adotanacs » pén. júl. 06, 2007 8:29 pm

Sziasztok! Én sem olvastam soha az értesitési tárhelyre küldött üzeneteket. Most nézem, hogy 297 üzenet van rajta. Mit tegyek hogy ne kelljen megnyitnom, mert különben nem engedi kitörölni. Köszi Ani.
adotanacs

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: erdoapolas » szomb. júl. 07, 2007 1:21 am

Szia!

Kétféle nyugtát kapunk vissza, az értesítési tárhelyre jön az ELFOGADÓ eBEV nyugta, ez jelzi a bevallás elfogadásra került.

Az EBEV szolgáltatások-ba kapjuk a második nyugtát, EBEV NYUGTA, ez a sikeres beküldésről értesít bennünket.

Az értesítési tárhelyen ha nem nyítod meg, nem fog törlődni, ugyanis a rendszer magától törli a lejárat idején, de kérdezi hogy kéred-e a hosszabbítást, és a tartós tárba helyezést. Ne kérd, akkor magától törlődik, de mindenképpen nyísd meg, mert minden bevallás olvasatlan marad. Marcsi!

erdoapolas

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: kati1012 » szomb. júl. 07, 2007 3:39 am

Sziasztok!

Már nem az értesitési tárhelyre kaptam a nyugtát, hanem az e-mail-be. Ez csak a meghatalmazott esetben van így. Akinek nincs meghatalmazás, az az értesitési tárhelybe kapja.  

Üdv: Kati

kati1012

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: kohnmari » szomb. júl. 07, 2007 4:13 am

Sziasztok!

334 értesítés volt az értesítési tárhelyen, fél éjszaka nyitogattam, de még nem vagyok meg vele. Üdv. Mari

kohnmari

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: adotanacs » szomb. júl. 07, 2007 4:38 am

Sziasztok! Ugy gondoltam, hogy a kis kockába bejelölteket egyszerre tudom törölni. Más megoldás nincs csak az egyenkénti törlés? Üdv. Ani
adotanacs

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: kati1012 » szomb. júl. 07, 2007 4:46 am

Sziasztok!

Miért kell megnyitni? Illetve miért kell, hogy az látszódjon, hogy olvasva van. Aki nem klikkelt rá a befejezés gmbra az is letöltötte. Azt godoltam, hogyha megnyitom a levelet azzal automatikusan olvasottá válik, de tévedtem.

Üdv: Kati

kati1012

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: kohnmari » szomb. júl. 07, 2007 4:56 am

Sziasztok!

Mint ahogy erdoapolás is írta, ha nem nyitjuk meg - nincs olvasva - nem lehet törölni. Az APEH látni akarja, hogy olvastuk "átvettük" ezeket az üzeneteket. Az biztos, hogy jól el lehet vele tölteni az időt. Üdv. Mari

kohnmari

Értesítési tárhely!

HozzászólásSzerző: Rozalinda » vas. júl. 08, 2007 5:40 am

Sajnos  nekem  sincs  időm  olvasgatni  az  értesitési  tárhelyet.  Csikó  koromban  még  megtettem,  de  most  már  értelmét  sem  látom,  ugyanis  e-mail-t  olvasom  -  ugyanaz.  Nyugtát  leveszem. Kész.  Ez  akkor  sem  fog  változni,  ha  tértivevényesen  elkezdenek  levelezni.   Mert semmilyen  §  nem  kötelez  engem  az  értesitési  tárhely  olvasgatására......   Vagy  igen????

"Rendetlennek" is  kell  lenni,  ez  nem  egy  tökéletes  világ. 

Én  is  látni  szeretném,  hogy  az  APEH  átvette  az  üzeneteimet.  Több beadványom  van,  amire  30  napon  belül  nem  reagáltak  semmit.   Üdv  Rozalinda!

Rozalinda

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás