Szia Böbe!
Hát én is átolvastam kb. százszor a jogszabályhelyeket, de arra semmiképpen nem jutottam, mint ahogyan a 0729-es működik. Az ADÓ SZAKLAP 2008/5-6. számában van szó erről a témáról, de ott is ugyanazt írják le, mint ahogyan a 0729-es működik. Lassan be kell látnom, hogy mindenki nem jöhet szembe, hacsak nem én járok a rossz úton. El is fogadnám a dolgot, csak VALAKI MUTASSON RÁ ARRA A JOGSZABÁLYI HELYRE, ami szerint a jövedelem nyereség minimumot az arányosítás módszerével kell meghatározni, és ezt kell az AEE vagy a normál TAO alap közül a nagyobbal összehasonlítani. Mert nekem ez nem derül ki az ezzel kapcsolatos jogszabályokból.
Hogy miért nem fogadom csak el úgy a dolgot? Mert már az én logikám szerint le lett zárva egy könyvvizsgálatos cég, ahol a számítást a könyvvizsgáló is helyesnek találta, megkaptuk a záradékot és már le is adtuk a mérleget a cégbíróságra. (Na ennyire azért nem vagyok stréber, csak sürgős volt a Széchenyi-hitel megújítása miatt.) Sajnos a 0729-es csak ezután jelent meg, és hát a többit már tudjátok...
bebebe