Sziasztok! Most, hogy túl vagyok az éves záráson gondoltam, hogy felhívom az ügyfeleim figyelmét, hogy nézzenek utána, hogy rendben vannak-e a szabályzataik, illetve a frissítések, főleg, a pénzkezelési szabályzat. Tartok tőle, hogy a fele azt se tudja miről van szó, vagy hogy van neki ilyesmi, pedig elkészítettem és elküldtem nekik.
A kérdésem az lenne, hogy nem tudja-e valaki "fejből", hogy dátum szerint mikor mire változtak a szabályok a pénzkezelési illetően? Ha jól emlékszem volt egy időszak, amikor csak 300 e Ft volt a maximum, aztán max 500 ezer lett, illetve az árbevétel 1,2 %-a, aztán 500 ezer illetve az árbevétel 2 %-a. Arra emlékszem, hogy 2009. január 1-től változott 2 %-ra, illetve arra, hogy 2009. március 1-től nincs 1 és 2 Ft-os, ezt és a kerekítési szabályozást is rögzíteni kellett...Az ezt megelőző időpontokra nem emlékszem konkrétan. Mintha még arra is emlékeznék, hogy 2007. február 20-tól büntetik 500 e Ft-ra, ha nincs meg. Én annak idején mindenkinek készítettem egy sablont, amiben csak pár dolgot kellett testre szabniuk, és később is tájékoztattam őket a változásokról, de képtelenség leellenőriznem, hogy valóban változtattak-e... Ezt szeretném most pótolni úgy, hogy konkrét támpontot nyújtok nekik.
Szerintetek minden alkalommal teljesen új szabályzatot készíteni (az enyém 16 oldalas) vagy elég, ha egy módosítás áll rendelkezésre, melyben hivatkozik az eredeti szabályzat x pontjára, mely "erről erre" változott?
A segítséget előre is köszönöm!
Ercsi