Adófórum

Adózási és számviteli információk

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

Számvitel

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

HozzászólásSzerző: pimpa1 » szer. máj. 20, 2009 5:31 pm

Szia Edit! Én is arra gondoltam,hogy írok egy feljegyzést, hogy mi nem történt meg, mielőtt az anyag hozzám kerül,de én egy szerződésbe akartam foglalni, amivel az imént még bajlódtam. Hirtelen nagyon is sokat segítettél, 2 db szerződést fogok írni. Így a legtisztább. Ha óckodni fog aláírni azt a szerződést, ami az elmulasztott bevallásokra vonatkozik, akkor tolhatja tovább a bicaját. Az előzményeket tudván, hogy hogy nem foglalkoztak a céggel, és tologatták,egymásnak dobálták a cuccokat,miközben tudták, hogy baj lesz, nehéz elképzelnem, hogy flottul fognak menni a dolgok... nem tudom,hogy mennyire akarom ezt. Kérdeztem tőlük, és az apeh nem küldött értesítéseket a pótláshoz? s nem! nem tudom elhinni. Köszi szépen a segítséget! J.
pimpa1
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:21 am

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

HozzászólásSzerző: zspotorke » szer. máj. 20, 2009 5:59 pm

Szia!

Ellenőrizheted az ügyfeled korrektségét, mert ha Ő volt regisztrálva, akkor mesedélutánon vagy. Egyébként én is felvennék egy közös jegyzőkönyvet, amelyben rögzíteném a hiányosságokat. Ez aláíratnám az érintettekkel és a szerződésesemben hivatkoznék erre a jegyzőkönyvre. Természetesen pótolnám amit szükséges és ki is fizettetném a +munkám árát. Azért nem lehetsz felelős, ami a Te szerződésed előtt keletkezett. Jól néznénk ki!

Nekem mindig kétségeim vannak amikor az ügyfél év végén, pont a bevallások előtt döbben rá, hogy vannak feladatok amelyeket el kellett volna végezni. Ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy vagy nem itt él, vagy hallásproblémái vannak, vagy nem tudom mit gondol?

Ne haragudj, de az a véleményem, hogy aki komolyan gondolja a vállalkozósdit, az tájékozódik és betartja a játékszabályokat. Aki nem így tesz - azt pedig mérjék meg a törvény előírásai szerint.

Üdv: P.Zsuzsa

zspotorke
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:13 am

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

HozzászólásSzerző: pimpa1 » szer. máj. 20, 2009 6:38 pm

Szia, Jóestét Zsuzsa! Miért haragudnék? én tudom a játékszabályokat :) Saját regisztrációval rendelkezik a leendő ügyfél. Arra hivatkozott, hogy sosem nézi az emailjeit. Jó,mi? Szerződés nélkül hozzá sem kezdek az anyagához. jó éjt.
pimpa1
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:21 am

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

HozzászólásSzerző: szedlacsek » csüt. máj. 21, 2009 3:21 am

A helyedben a munkadíjat is előre kérném!
szedlacsek
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:13 am

Ha link a könyvelő, mit tehetünk?

HozzászólásSzerző: nyár » csüt. máj. 21, 2009 8:13 am

Nekem is van egy ügyfelem, aki úgy került hozzám, hogy az újonann alapított társaságát elvállaltam. Majd kiderült, hogy  "régen"  EV volt, és nincs rendezve több évre visszamenőleg. Az APEH nem küldött értesítésre kiderült, vannak valami levelek , némelyik felbontatlanul; a mulasztásai bírság 2.8 millió, azt hittem rosszul hallok. Elkezdtük rendezgetni, ő fizettet is.

Voltak rossz tapasztalataim is, az EV  /elvolt maradva 700 ezerrel/, közölte kimegy külföldre dolgozni, hozott egy szerződés másolatot is. Átjelentettem, 3 hónap múlva telefonált, hogy még sem sikerült a kinti meló, azóta nem láttam, nem halottam, telefonáltam, e-mailt küldtem neki, semmi reagálás.

Az anyaga nálam, pénz az ablakban.  Fogadd meg Szedlacsek tanácsát.

Üdv:  Ica 

nyár
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:16 am

Előző

Vissza: Számvitel

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég