Szia Éva!
Nem baj, amit mondtál. Ez is egy fontos információ.
P.Zsuzsa
Szia Éva!
Nem baj, amit mondtál. Ez is egy fontos információ.
P.Zsuzsa
Azt mond, hogy miért lett volna nullás az M-es lap! Olyan nincs, hogy a Bt-ben mert a 06-02-on sztem jelenteni kellett,(ha jól emlékszem) az alkalmazás minősége kóddal, hogy miért nincs a bt-ben fiz.kötelezettség. Nézd meg a 06-02 jogviszony kódjait. Tavaly még a nullát is jelenteni kellett.
P.Zsuzsa
Sztem akkor 06084 M 06-02 lap kód: 35-ös. + intervallum és az előlap. Így jónak kell lennie és összerendeli az A val, igaz csak a létszámot viszi át. Próbáld ki. Elküldted már az A lapot?
P.Zsuzsa
Hát.. elküldtem.
Kipróbálom! köszi
Szia ducheniko!
Bekértem az általad felsorolt anyagokat, elvileg küldi a régi könyvelő, csak azt üzente, hogy a főkönyvi kivonat még nem végleges. Gondolom az osztalékot még nem számolta ki vagy nem tudom mi változhat még, szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez alapján ne csináljam meg a nyitó naplót, várjam meg a véglegeset? köszi, Icu
hagyott belejavítani, és a betegszabit meg a szabit lenulláztam, viszont a jelenlétit 31 napra adja meg, és nem hagy belejavítani, mert társasvállalkozó.
Sziasztok!
Az eredeti kérdésre visszatérve: amikor átveszed az anyagokat, mindenképpen írjatok arról egy jegyzőkönyvet, hogy ténylegesen mit vettél át, dátummal, és mindeketten (a régi könyvelő, és te is) írjátok alá! Természetesen két példányban, hogy a régi könyvelőnél is legyen belőle, meg nálad is. Ez fontos a későbbiekben esetleg megjelenő problémák esetén! Persze, lehet, hogy ez annyira egyértelmű, hogy azért nem is került szóba eddig.
Timi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 16 vendég