Kedves Kriszta! pmpromix@freemail.hu e-mail cimre ha lehetne kérni az ügyvezető a pénztáros pénzkezelési szabályzatot. Köszi Margó
Kedves Kriszra!
Én is szeretnék kérni az ügyvezető a pénztáros pénzkezelési szabályzatot
a magyasjanos38@axelero.hu cimre
Köszönöm: Olgi
Kedves Fórumozók!
Én csak egy tapasztalatomat szeretném a kérdésben megosztani veletek. Civil szervezet vagyunk és rendszeresen pályázunk a Nemzeti Civil Alapprogram pályázataira. Ott a pályázati elszámoláshoz nekünk előírták egy tájékoztatóban, hogy az a szervezet amelyik egyszeres könyvvitel vezet, annak nem kötelező a kiadási/bevételi pénztárbizonylat vezetése. Ez esetben a pályázati elszámoláshoz elegendő a naplófőkönyvi bejegyzés másolatát csatolni. A kettős könyvvezetés esetén kötelező a kiadási pénztárbizonylatok vezetése. Ez az előírás részben ellentmond annak, amit az előző hozzászólóknál olvastam. Tehát a törvény szerint azt, hogy valaki csinál e kiadási/bevételi pénztárbizonylatot mi határozza meg? Az, hogy egyszeres, vagy kettős könyvvitelt vezet, vagy az, hogy ahogy a pénzkezelési szabályzatban szabályozza, függetlenül attól, hogy egyszeres, vagy kettős könyvvitelt vezet.
Azt a pénzkezelési szabályzat mintát én is szívesen venném a jozsa-ilona@freemail.hu címre küldve.
Üdv és kösz: Ilona
Szia Ilona!
Egy biztos, pénzkezelési szabályzatot annak kell készítenie, aki a számviteli törvény alanya.
Üdv.: Szilvi
Szia Kriszta!
Szintén csatlakoznék és én is kérnék egy ilyen pénzkezelési szabályzatot!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Zsu
Szia Kriszta! Én is szeretnék kérni az ügyvezető-pénztáros pénzkezelési szabályzatból.Köszönöm
Email:bereczkizs@citromail.hu
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég