Sziasztok!
Valószínüleg 2009.-től könyvelőprogamot kell váltanunk. Abban kérnék segítséget, hogy a piacon fellelhetőek közül ti melyiket ajánlanátok?
Köszi a segítségeteket.
üdv:Robbantó
Sziasztok!
Valószínüleg 2009.-től könyvelőprogamot kell váltanunk. Abban kérnék segítséget, hogy a piacon fellelhetőek közül ti melyiket ajánlanátok?
Köszi a segítségeteket.
üdv:Robbantó
Szia!
Rlb60 olcsó és tud bért számfejteni Te eszközt kezelni is.
Szia, Robbantó! Csatlakozom vib2-höz, most küldtek egy e-mailt, hogy további korszerűsítések várhatók, bár én eddig is nagyon elégedett voltam. A bérnél jelenleg még csak fix díjakat számfejt, de az viszont szuper. Minden megtalálható, ami kell. Pl. egyszerű exporttal a 0808-as kitöltéséig.
Üdv
Szia! Eddig mit használtál? Egyszeres vagy kettős könyvvitelre kell a program?
Szia Robbantó! Én is Vib2 által említett programot használom, az egyszerest és a kettőst is. A bérprogi elég egyszerű, bonyolultabb dolgokat nem nagyon tud lekezelni, de a sima havibéreseket, egyéni váll-t ... minden további nélkül lekezeli.
Enci
Sziasztok!
Csatlakozom az RLB pártiakhoz, nagyon szeretem, használom ezt is.
Vszont egyáltlán nem mindegy, hogy milyen méretű a vállalkozás, esetleg sok kis apró cégről van szó, a bérszámfejtéssel szembeni igények( pl ha sok pótlékos, túlóra stb. van akkor erre ezt nem ajánlanám), tárgyi eszközöknél écs.elszámolás módja, ha havonta vagy negyedévente történik erre ez alkalmatlan, csak éves écs-t számol).
Egy egyszerűbbet szeretnél, vagy integrált rendszert?
Hogyan működik a vállalkozás? Készletnyilvántrtásra, gyártáskövetésre szükség van? Házipénztár? Kell külön pénztár modul? Controlling?
Ezeket mind mind alaposan körbe kell járni. Az Rlb ára nem húzós, tehát ha egy év után kiderül, hogy mégsem ez volt az elgondolás, valószínűleg nem rokkansz bele, viszont minden egyes programváltásnál fel kell vinni a törzsadatokat (főkönyv, bér), kézzel a nyitótételeket, tárgyi eszközöket.
Üdv.Nelly
Szintén RLB-párti vagyok. Kettőst és pénztárkönyvet is használok.
Zsuzsa
Szia!
Én is az előttem szólókhoz csatlakozva ajánlom az RLB 60 Bt. programjait. Kis vállalkozások számára ajánlatos, és nem drága, megfizethető program.
Jó munkát:
J
Sziasztok!
Több céget kelle kezelni rajta (kisebb nagyobb egyaránt) csak kettős könyvelésben és a bérszámfejtéshez nem ezt használnám. Egy fontos dolgot azonban tudni kellene: tétel törlést az állományból mert néha szükség lenne ráá. Ezt tudja az RLB?
Üdv: Robbanto
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég