HAHÓ. VALAKI KELLENE ,AKI RLB PROGRAMMAL KÖNYVEL ÉS FRISSÍTI A PROGRAMOT.
ÜDV GABI
HAHÓ. VALAKI KELLENE ,AKI RLB PROGRAMMAL KÖNYVEL ÉS FRISSÍTI A PROGRAMOT.
ÜDV GABI
Mi a gondod? (Én még ebben a hónapban nem frissítettem, tehát a múlt havi programom van még fent.)
Zsuzsa
fRISSÍTENI AKARTAM, ÉS A MEGNYITÁS HELYETT / AMIT AZ EGY GÉPEN KÖNYVELŐNÉL KELL / A MENTÉST VÁLASZTOTTAM.C:/doc.and settings /all users/start/programs/könyvelés.
Most ha rákattintok a könyvelés indításra, ahogy szoktam,a cégválasztás helyett kiad egy frissités helyet, ahonnan nem tudok a könyvelésre vergődni sehogy.
üdv gabi
hát ezt nem egészen értem. Én - ha frissítek, - mindíg mentek, és utána indítom el a frissítést.
Ezt az RLB-n találtam:
"...Ha egy másik gépen (is) szeretné a frissítést betölteni, válassza a „Mentés” gombot. Ekkor meg kell adni egy könyvtárat, ahova letöltődik az Internetről a frissítőprogram. Ha mégis ezen a gépen szeretné lefuttatni a frissítést, csak el kell indítania a letöltött programot. ..."
Próbáld meg elindítani a frissítést.
Zsuzsa
ZSUZSA. AZT GONDOLOM, HOGY ODA MENTETTEM, AHOL A KÖNYVELŐ PROGRAM VAN. mOST ÚGY TŰNIK, MINTHA AGYONVERTEM VOLNA AZ EDDIGI KÖNYVELÉSEIMET, EZZEL A JÁRULÉKVÁLTOZÁSI FRISSÍTÉSSEL.
S O S
GABI
ZSUZSA. MEGJELENIK EGY ABLAK, HOGY PROGRAM FRISSÍTÉSE.KERESI A FRISSÍTENDŐT, DE NEM TALÁLJA
GABI
Hát, passz. Cecilnek igaza van, az RLB-hez kéne fordulnod. De szerintem gyorsabb, ha a fórumban kérdezel. Ott majd vagy Lauber Attila, vagy valamelyik másik profi felhasználó seperc alatt segít Neked.
De azért ne ess nagyon kétségbe. Nem hinném, hogy agyonvágtad volna az eddigi könyvelésedet. Hiszen nem új programot telepítettél, csak frissítettél.
Zsuzsa
HAHÓ IRTAM AZ RlB-NEK IS, DE MÉG NEM VÁLASZOLT. AZT HISZEM, ANNYIRA KEZDŐ VAGYOK EBBEN A PROGRAMBAN, HOGY MÉG A KÉRDÉSEMET SEM LEHET ÉRTENI
KÖSZ GABI
Próbálkozz a fórumban. Keress valami hasonló topikot, és ott kérdezd meg.
Kipróbáltam, ha a "frissítést" beírod a keresőjébe, és "minden fórumot" jelölsz, 4-5 is előjön.
Írd be valamelyikbe a problémádat. Nagy valószínűséggel gyorsabban választ kapsz.
Zsuzsa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég