Szia!
Szerintem írd ki most, adminisztrációs hibára hivatkozva, és csatold mellé az aláírt bérfizetési jegyzéket, meg pár mondatos leírást a kialakult helyzetről, amit aláír a tulajdonos is. Mást nemigen tudsz tenni.
Üdv: Böbe
Szia!
Szerintem írd ki most, adminisztrációs hibára hivatkozva, és csatold mellé az aláírt bérfizetési jegyzéket, meg pár mondatos leírást a kialakult helyzetről, amit aláír a tulajdonos is. Mást nemigen tudsz tenni.
Üdv: Böbe
Szia Stamasi!
Ha a decemberi bérfizetési jegyzéket aláírták a dolgozók, akkor az úgy kezelendő, mintha megkapták volna a jövedelmüket. Én azt javasolom, hogy az aláírt bérfizetési jegyzéket mellékelve a tárgyhónapban tedd kiadásba. A 12.31-i mérleged jó, hiszen a jövedelemkifizetési számládnak követel egyenlege van, ami azt jelenti, hogy tartozol a dolgozóidnak. A tényleges kifizetéskor rendezódni fog a főkönyvi számlád.
Azért abban szinte biztos vagyok, hogy a dolgozókat a vezető a saját zsebéből kifizette, mert egyébként nem hiszem, hogy aláírták volna a bérfizetési jegyzék átvételt igazoló részét.
Mint a cég új könyvelője, ne problémázz ezen a témán tovább. Kiadásba teszed a pénztárba az aláírt bérlista nettó összegét . Ha valaki majd valaha kifogásolni fogja, hogy miért ilyen későn került kiadásba a tétel (bár nem hiszem, hogy ezt valaha, valaki keresné) , akkor megmondod, hogy kérdezzék az előző könyvelőt vagy a vezetőt, miért nem rendezték időben a rendezendő dolgot.
Mindenesetre én írnék egy emlékeztetőt erről az ügyről és aláíratnám a cég vezetőjével.
Szia madora100!
Köszönöm a hozzászólást, egyetértek, ez a megoldás a számomra is szimpatikus.
Üdv. stamasi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég