sziasztok
Véleményetekre lennék kíváncsi,a válallkozásunktol egy olyan vásárlo vásárolt aki személyesen nem tudta a terméket átvenni hanem kérte hogy a bankszámlánkra át küldőt összeg után postáztuk ki a címére az árut ez meg is történt,számla az ö nevére mint vevő nevére lett kiálitva.
Ez az úriember amikor a termék vagy 2 hete már nála volt küldött egy emailt a cégünknek hogy ö valami számunkra ismeretlen Vállalkozás nevére szeretne inkább számlát kapni én ezt elutasítottam.
Indoklásom az volt hogy a számunkra befizetett átutalás nem arról a névről jött így szerintem sem én sem az a a másik cég nem tudná ezt lekönyvelni. A vevő nem igáz volt kibékülve a dologgal oly annyira hogy nagy patáliát csapot,később személyesen is. Kérdésem jogos volt e hogy nem adtam c sakk a pénz átutalo- -jának a nevére számlát azaz a vevőnek,vagy nem ,ilyen esetben ha pénz átutalja magánszemély számlájáról jön pénz abban az esetben is lelhet könyvelni egy idegen vállalkozásban vagy sem?.Én úgy tudom hogy csak akkor tudná ha az a másik cég a céghivatalos számlájáról lett volna küldve. Persze ha ez nem átutalással fizette hanem személyesen akkor az más lenne.
Köszönöm a választ előre is.
Üdv:Rejki2