Adófórum

Adózási és számviteli információk

RLB-prog vélemény

Számvitel

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: Hanna1 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni az RLB program használóitól.

Olyan programot keresek ami könnyen kezelhető, gyors, okos és 100 eFt alatt van.

Ennek elég kevés program felel meg sajnos. :-( Az RLB ilyen. Kérleg erősítsetek meg, megéri megvenni?

Én eddig dos-os programot használtam, ez után egy kicsit lassan haladós nekem. :-(

Levelezési törzset látok, de nem tudom kinyomtatni. Hol kell?

Köszi

Hanna

Hanna1

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: kaloczy » csüt. okt. 13, 2011 6:15 am

Szia!

Megéri megvenni. Az árához képest marhára sokat tud. Egy valamit azonban az RLB-sek is szoktak hangsúlyozni: egy kacifántosabb bérszámfejtés esetén az illető vegyen spéci programot, ebben az irányban nem szándákoznak fejleszteni. De átlagos bérszámfejtést tud, és fel is ad mindent egy gombnyomásra, tehát ha nincs valami extra ügyfeled, akkor a bér része is tökéletes.

Ami a levelezést illeti: a vevő-szállító naplóban tudsz nyomtatni, konkrét leveleket.

Zsuzsa

kaloczy

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: Hanna1 » csüt. okt. 13, 2011 6:25 am

Szia Zsuzsa!

Most nézem a demo-t. Igen én is ezt látom, hogy elég sok funkciója van. Sőt még eddig nem láttam, hogy egy program tudna cégautó adó-t is kezelni. Nekem kevés béresem van. A legtöbb abból is megbízási díj. Azt tudja kezelni, ha jól látom. 

Az egyenlegközlőt nem találom. :-( Könyvelés - Vevő szállító napló (ahol rögzítem a tételt?)

Ami nekem most furcsa,hogy sokat kell az egeret használni, eddig én szinte nem is használtam és egy tétel lekönyvelése 5mp-ig tartott (vevő pl)

Hanna

Hanna1

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: Hanna1 » csüt. okt. 13, 2011 6:31 am

Az éves frissítési díj mennyi szokott lenni kb?

Köszi

Hanna1

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » csüt. okt. 13, 2011 6:33 am

T.

tothkornelia69

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: kaloczy » csüt. okt. 13, 2011 6:46 am

Egyenlegközlőt a vevő-szállító naplóban tudsz nyomtatni. Ott a "Nyomtatás formatuma" legördülő menüjének legalján van a pénzügyi levelezések menüpont. És ott tudsz akár egyenlegközlőt, akár fizetési felszólítást, akár fizetési emlékeztetőt, meg hasonló leveleket nyomtatni.

És az egér kiváltását Nelly már megírta. De az "egerezés" ez nem pusztán az RLB sajátossága, a win alapú programok szerintem mind így működnek.

Zsuzsa

kaloczy

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: Nyerkiné » csüt. okt. 13, 2011 6:54 am

Szia Hanna!

Én 10 éve használom a progit, előtte egy többszázezrest használtam és ott is csak enterezni kellett, de hamar megszoktam, hogy a egeret kell használni, de én csak a mentésnél használom, a többit a le-fel, jobbra-balra billentyűket használom.

Az egyenlegközlőket a Naplók listája > Vevő-szállító napló > Nyomtatás formátuma > Pénzügyi levelezésnél találod meg.

Őszintén szólva a bérszámfejtés része tényleg egyszerű, de én már használtam olyan cégnél, ahol volt 12 fő havi béres és 45 órabéres is, ilyenkor a ledolgozott órák alapján kiszámoltam az alapbért és azt rögzítettem az emberke bérszámfejésénél. Ezért nem vettem másik progit.

Én egyébként RLB-s fan vagyok, tehát csak ajánlani t udom.

Györgyi

Nyerkiné

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: kaloczy » csüt. okt. 13, 2011 7:53 am

És még valami az RLB mellett: ha megveszed valamelyik programjukat, regisztrálni tudsz a honlapjukon. Innen nem csak a frissítéseket tudod letölteni, hanem van egy ehhez a fórumhoz hasonló fórum-rész is, ahol nem csak a felhasználók, hanem az RLB-s munkatársak is aktív résztvevők.

Zsuzsa

kaloczy

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: mártuska » csüt. okt. 13, 2011 8:44 am

Szia Hanna!

Én csak most látogattam erre az oldalra és láttam, hogy az RLB után érdeklődtél. Én kb. 10 éve használom és nekem nagyon jól bevált. A többcéges pénztárkönyv frissítési díja 7.500 Ft. Szerintem nagyon megéri és csak erősíteni tudom az előttem szólókat, hogy nagyon jó a fórumuk is!!!  Nekem már többször is segítettek egy-egy spéci esetben.

Mártuka

mártuska

RLB-prog vélemény

HozzászólásSzerző: kaloczy » csüt. okt. 13, 2011 8:47 am

Ja, frissítési dij: többcéges kettősnek bruttó 13 ezer körül van.

Zsuzsa

kaloczy

Következő

Vissza: Számvitel