Sziasztok!
Én ingyenes könyvelő programot keresnék, ha ebben tudnátok segíteni.
A "Számadó"-t próbálgatom, de semmi leírást nem találok, esetleg ha valaki ezt használja, segítsen!
üdv.lillla
Sziasztok!
Én ingyenes könyvelő programot keresnék, ha ebben tudnátok segíteni.
A "Számadó"-t próbálgatom, de semmi leírást nem találok, esetleg ha valaki ezt használja, segítsen!
üdv.lillla
Szia !
Én is kipróbáltam a programot, az ősrégi dos-os könyvelő programomat akartam lecserélni, hogy "haladjak a korral".
Rosszat nem tudok és nem is akarok a programról mondani, de annyival bonyolultabb mint amit most használok, hogy végül maradtam a réginél.
Viszont a honlapjukon is van egy fórum, amit nyilván azok használnak akik ténylegesen használják a programot, szerintem ott biztos lesz aki tud segíteni.
Csak ezt az infót akartam veled megosztani, hátha nem tudtad.
Üdv. Nóra
Szia!
Elég sok könyvelőprogramnak van már demo változata, ami enged könyvelni bizonyos tételig. Attól függ, hogy hány tételre van szükséged.
Én a Kulcs-Softot használom, magát a könyvelést és bérszámfejtést is, meg vagyok vele elégedve.
Kedves Nóra!
Én már órákat töltöttem a "Számadó" könyvelő programjával, de nem tudtam egy tételt sem könyvelni, sztem túl van bonyolítva az egész. A fórumján sokan kérdezgetnek a program felől, sokan elakadtak, és hónapokig semmi választ nem kapnak.
Az enyém is egy "ősrégi" dos-os, az "másoltam" új cégre, de ez így nem legális. Félek miatta, de pénz meg nincs új programra a tulajnak.
A kulcs-soft bérprogramját én is használom "főállású" cégemnél, a könyvelő programjának demoját most teszteltem. - ,meg tudnám szokni, csak hát az pénzbe kerül... , azért lenne jó egy ingyenes, de a számadó pr. én sem tudom beindítani.
kb 200 tétel könyvelése szükséges.
Melhardtiren!
Én csak a "Számadót" találtam az ingyenesek között.
Sziasztok!
Nem jellemzőek az ingyenes (könyvelő)programok. Nagyon nem is érdemes keresgetni, tudomásul kell venni, hogy a program is egy termék/szolgáltatás, valakinek a szellemi terméke, aki azért alkotta, mert szeretné eladni.
Ma már nem lehet kézzel könyvelni - szerintem - , mert nincs ember aki képes kézzel eleget tenni ennek az eléggé összetett feladatnak. Ha a vállalkozó nem óhajt programot vásárolni, akkor könyveltesen külsős könyvelővel. Aki illegális programmal dolgozik annak pedig számolnia kell az esetleges következményekkel.
P.Zsuzsa
Kíváncsiságból keresgéltem egy kicsit a google-val, néhány ingyenes progit találtam (persze nem próbáltam ki őket), meg nemrég valami más keresgélés közben láttam vmi olyat ami meg bizonyos tételszám alatt volt ingyenes..., illetve valami piti összegek voltak a kisvállalkozóknál, hátha szerencsével jársz. :)
A számadóval kapcsolatban meg ezt találtam neked:
"A telepítés során a könyvelő programmal együtt feltelepül egy ún. Tudásbázis, mely a program mindenegyes felületéről a Súgó menüből érhető el. Ebben segítséget talál a program kezelésére, paraméterezésére vonatkozóan."
próbálkozom, de nagyon nem egyszerű...:(
Úgy van ez kitalálva, hogy ne tudják használni - ha már egyszer ingyenes -
köszönöm a segítségeteket!
szia Mel!
De nem az ingyenest (demót) használod, ugye?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég