A vizsgabiztos és a forgalmi eng. szerint továbbra is tgk. lesz, meg az ÁFA szerint is.
DE az SZJA Tv. másképp definiálja a szgk. fogalmát. Ezt kellene vele megértetni.
A vizsgabiztos és a forgalmi eng. szerint továbbra is tgk. lesz, meg az ÁFA szerint is.
DE az SZJA Tv. másképp definiálja a szgk. fogalmát. Ezt kellene vele megértetni.
Szia.
Tudod hányszor elmondtam neki egész évben, hogy egy törvény van, azt hiszed megértette, ha megértette volna akkor most nem kellene vitáznom vele. Tudod ilyenkor van az amikor már úgy érzem hogy a könyvelő az aki semmit nem tud a munkájával kapcsolatos jogszabályokról, de bezzeg mindenki más mindent tud. Ilyenkor megy el az életkedvem az egész könyveléstől.
Természetesen a konkrét kérdésemre kapott Apeh választ majd felteszem, én is kiváncsian várom.
Igen, a baj csak az, hogyha megbüntetik akkor meg én leszek a hibás, mert neki miért nem mondtam hogy ezt fizetni kellett volna, hiszen ő ezt a csikzsebből kivágta volna, csak haggyanak neki békét.
Valami utalási listát adjál ki neki, amin ez a cégautó adó is szerepel, nehogy ne tudja kivágni ... már amúgy is "ketyeg" a kamat is :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég