Sziasztok!
Keresek adótanácsadó képzés utolsó szóbeli vizsgájának adótanácsadás, kommunikáció, adóinformatika kidolgozott szóbeli tételsort. Kérlek segítsetek!!! December 11-én lesz a vizsga.
Üdv Zsolti
Sziasztok!
Keresek adótanácsadó képzés utolsó szóbeli vizsgájának adótanácsadás, kommunikáció, adóinformatika kidolgozott szóbeli tételsort. Kérlek segítsetek!!! December 11-én lesz a vizsga.
Üdv Zsolti
Szia Obligakft1!
az e-mail címem polyak.timea@fibermail.hu
Ha ide írsz akkor vissz válaszban küldök kidolgozott tételsort ( nyáron vizsgáztam, szóval még friss), csak hivatkozd, hogy itt ígértem.
Timcsi
Sziasztok
megkaphatnám én is? Én márciusban megyek az adótan IV-re aztán a nyáron az utolsó kommunikáció, adóinformatika stb vizsgára.
Köszönöm
Brigi
Szia! Küldd el az e-mail cimedet és arra elküldöm neked a tételeket.
Üdv Zsolti
Sziasztok!
Utolsó vizsgáim előtt állok adótanácsadó tanfolyamon, és keresek adóellenőrzés, adótanácsadás, kommunikáció, adóinformatika kidolgozott szóbeli tételsort. Ha tudtok, kérlek segítsetek!!! Májusban lesz a vizsga.
Köszönöm előre is!
Erika
Sziasztok!
Tudnátok segíteni adóellenőrzés vizsgasort illetően nekem is? Nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm,
Móni
Szia Móni!
Írd meg az email-címedet, és elküldöm amim van.:)
Erika
Szia Erika!
Köszönöm szépen! Ma túlestem a vizsgán, szerencsére sikeresen (beruháztam egy ellenőrzés könyvre...)
Az erőforrások közé feltöltöttem a komm-hoz, adóinfóhoz kapcsolódó tételeket. Ha esetleg nem találnád őket az Adatszolgáltatás címszó alatt, írd meg a címed, szívesen átküldöm.
Móni
Szia Erika, Móni, Timcsi, Brigi és Zsolti!
Igaz, én még csak a hétvégén fogom elkezdeni a tanfolyamot, de két apró porontyom miatt időben el szeretném kezdeni a tanulást.. Most még van időm... Segítségeteket, tételeiteket köszönöm/köszönném!
Szilvi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég